×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Korejské hovězí BBQ (Bulgogi)

Další recepty a články

Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Nové brambory s brynzou
Nové brambory s...
Nové brambory s brynzou
Nové brambory s brynzou
Brokolicovo-kukuřičné placičky
Brokolicovo-kukuřičn...
Brokolicovo-kukuřičné placičky
Brokolicovo-kukuřičné placičky
Plněné papriky s balkánským...
Plněné papriky s...
Plněné papriky s balkánským...
Plněné papriky s balkánským...

Korejské hovězí BBQ (Bulgogi)

Co budete potřebovat

500 g hovězího steakového masa
¼ šálku cibule
4 stroužky česneku
1 lžička zázvoru
1 jarní cibulka
2 lžíce sójové omáčky
2 lžičky hnědého cukru
špetka černého pepře
1 lžíce sezamového oleje (lze nahradit ořechovým nebo jakýmkoliv rostlinným olejem)
½ šálku hrušky Nashi (nemusí být)

Jak na to?

Maso nakrájejte přes vlákno na tenké plátky o síle 3 mm, a ty pokrájejte na kousky velké asi 2x5cm. Všechny ostatní přísady vyjma hrušky smíchejte v míse, přidejte nakrájené maso a dobře promíchejte. Nechte marinovat v ledničce minimálně 30 minut, nejlépe přes noc. Nakonec ke směsi vmíchejte nastrouhanou hrušku a opečte na pánvi.
Tip - Nejlepší přílohou k masu je rýže, salát nebo vodou spařené rýžové nudle.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Korejské hovězí BBQ (Bulgogi)

Hlavní chod Velmi snadné Česká Magazín 1/2014
Průměrné hodnocení 4 (15)

Co budete potřebovat

500 g hovězího steakového masa
¼ šálku cibule
4 stroužky česneku
1 lžička zázvoru
1 jarní cibulka
2 lžíce sójové omáčky
2 lžičky hnědého cukru
špetka černého pepře
1 lžíce sezamového oleje (lze nahradit ořechovým nebo jakýmkoliv rostlinným olejem)
½ šálku hrušky Nashi (nemusí být)

Jak na to?

Maso nakrájejte přes vlákno na tenké plátky o síle 3 mm, a ty pokrájejte na kousky velké asi 2x5cm. Všechny ostatní přísady vyjma hrušky smíchejte v míse, přidejte nakrájené maso a dobře promíchejte. Nechte marinovat v ledničce minimálně 30 minut, nejlépe přes noc. Nakonec ke směsi vmíchejte nastrouhanou hrušku a opečte na pánvi.
Tip - Nejlepší přílohou k masu je rýže, salát nebo vodou spařené rýžové nudle.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Nové brambory s brynzou
Nové brambory s brynzou
Nové brambory s brynzou
Nové brambory s brynzou
Brokolicovo-kukuřičné placičky
Brokolicovo-kukuřičné placičky
Brokolicovo-kukuřičné placičky
Brokolicovo-kukuřičné placičky
Plněné papriky s balkánským...
Plněné papriky s balkánským...
Plněné papriky s balkánským...
Plněné papriky s balkánským...

Inspirujte se podobnými recepty