Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

500 g hovězího steakového masa
¼ šálku cibule
4 stroužky česneku
1 lžička zázvoru
1 jarní cibulka
2 lžíce sójové omáčky
2 lžičky hnědého cukru
špetka černého pepře
1 lžíce sezamového oleje (lze nahradit ořechovým nebo jakýmkoliv rostlinným olejem)
½ šálku hrušky Nashi (nemusí být)

Postup přípravy

Maso nakrájejte přes vlákno na tenké plátky o síle 3 mm, a ty pokrájejte na kousky velké asi 2x5cm. Všechny ostatní přísady vyjma hrušky smíchejte v míse, přidejte nakrájené maso a dobře promíchejte. Nechte marinovat v ledničce minimálně 30 minut, nejlépe přes noc. Nakonec ke směsi vmíchejte nastrouhanou hrušku a opečte na pánvi.
Tip - Nejlepší přílohou k masu je rýže, salát nebo vodou spařené rýžové nudle.

Pomohl vám recept?
52hodnocení4

Další videorecepty