×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Korejské hovězí BBQ (Bulgogi)

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s...
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami

Korejské hovězí BBQ (Bulgogi)

Co budete potřebovat

500 g hovězího steakového masa
¼ šálku cibule
4 stroužky česneku
1 lžička zázvoru
1 jarní cibulka
2 lžíce sójové omáčky
2 lžičky hnědého cukru
špetka černého pepře
1 lžíce sezamového oleje (lze nahradit ořechovým nebo jakýmkoliv rostlinným olejem)
½ šálku hrušky Nashi (nemusí být)

Jak na to?

Maso nakrájejte přes vlákno na tenké plátky o síle 3 mm, a ty pokrájejte na kousky velké asi 2x5cm. Všechny ostatní přísady vyjma hrušky smíchejte v míse, přidejte nakrájené maso a dobře promíchejte. Nechte marinovat v ledničce minimálně 30 minut, nejlépe přes noc. Nakonec ke směsi vmíchejte nastrouhanou hrušku a opečte na pánvi.
Tip - Nejlepší přílohou k masu je rýže, salát nebo vodou spařené rýžové nudle.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Korejské hovězí BBQ (Bulgogi)

Hlavní chod Velmi snadné Česká Magazín 1/2014
Průměrné hodnocení 4 (19)

Co budete potřebovat

500 g hovězího steakového masa
¼ šálku cibule
4 stroužky česneku
1 lžička zázvoru
1 jarní cibulka
2 lžíce sójové omáčky
2 lžičky hnědého cukru
špetka černého pepře
1 lžíce sezamového oleje (lze nahradit ořechovým nebo jakýmkoliv rostlinným olejem)
½ šálku hrušky Nashi (nemusí být)

Jak na to?

Maso nakrájejte přes vlákno na tenké plátky o síle 3 mm, a ty pokrájejte na kousky velké asi 2x5cm. Všechny ostatní přísady vyjma hrušky smíchejte v míse, přidejte nakrájené maso a dobře promíchejte. Nechte marinovat v ledničce minimálně 30 minut, nejlépe přes noc. Nakonec ke směsi vmíchejte nastrouhanou hrušku a opečte na pánvi.
Tip - Nejlepší přílohou k masu je rýže, salát nebo vodou spařené rýžové nudle.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami

Inspirujte se podobnými recepty