Koláč v rýžové krustě
Ingredience
390 g | uvařené pololoupané rýže |
3 | vejce |
sůl | |
pepř | |
olej | |
1 | cibule |
1 | stroužek česneku |
1–2 | sáčky čerstvého špenátu |
2 | vejce |
400 g | polotučného tvarohu |
80 g | parmazánu |
3 | lžíce kopru |
1 | lžíce máty |
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 185 °C. Rýži smíchejte s 1 vejcem, solí a pepřem. Směs rozprostřete do vymazané formy o průměru 23 cm (na dno i boky) a pečte 10 minut. Mezitím na kapce oleje opečte nasekanou cibuli a česnek, přidejte špenát a nechte jej zavadnout. Tvaroh smíchejte s parmazánem, nasekanými bylinkami a 2 vejci, pak obě směsi spojte a osolte. Přeneste na rýžový základ a pečte 30 minut.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY