×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kokosoví sněhuláci

Inspirujte se podobnými recepty

Smetanová hrachová polévka
Smetanová hrachová...
Smetanová hrachová polévka
Smetanová hrachová polévka
Bramborový salát s okurkou a...
Bramborový salát...
Bramborový salát s okurkou a...
Bramborový salát s okurkou a...
Slovenská štědrovečerní...
Slovenská štědroveče...
Slovenská štědrovečerní...
Slovenská štědrovečerní...
Vánoční salát se zelím a...
Vánoční salát se...
Vánoční salát se zelím a...
Vánoční salát se zelím a...

Kokosoví sněhuláci

Co budete potřebovat

6 griliášových vlnek
1 salko (397g plechovka zahuštěného slazeného plnotučného mléka)
150 g strouhaného kokosu + na obalení
40 g sekaných mandlí
oranžová potravinářská barva
1 lžíce marcipánu
1 lékořicový pendrek
4 čokoládové penízky (lem klobouku)
4 bonbony marshmallow
moučkový cukr na zaprášení

Jak na to?

1. Griliášové vlnky rozdrťte válečkem na těsto a nasypte je do mísy.
2. Poté drť důkladně promíchejte se salkem, kokosem a mandlemi a na deset minut dejte do lednice. Z hmoty vytvořte 4 velké koule, 4 střední a 4 nejmenší, obalte je v kokosu a sestavte z nich čtyři sněhuláky.
3. Marcipánovou hmotu obarvěte oranžovým potravinářským barvivem a vytvarujte 4 nosy. Z pendreků odkrojte malé kousky a z nich udělejte oči a knoflíky. Vše zatlačte do sladkých koulí
4. Na hlavu sněhuláka dejte vždy čokoládový penízek a navrch marshmallow a zacukrujte. Sněhuláky můžete rovněž postavit do hromady sněhu – kokosu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kokosoví sněhuláci

Velmi snadné Česká Cukroví Vánoce Magazín 12/2011
Průměrné hodnocení 4 (6)

Co budete potřebovat

6 griliášových vlnek
1 salko (397g plechovka zahuštěného slazeného plnotučného mléka)
150 g strouhaného kokosu + na obalení
40 g sekaných mandlí
oranžová potravinářská barva
1 lžíce marcipánu
1 lékořicový pendrek
4 čokoládové penízky (lem klobouku)
4 bonbony marshmallow
moučkový cukr na zaprášení

Jak na to?

1. Griliášové vlnky rozdrťte válečkem na těsto a nasypte je do mísy.
2. Poté drť důkladně promíchejte se salkem, kokosem a mandlemi a na deset minut dejte do lednice. Z hmoty vytvořte 4 velké koule, 4 střední a 4 nejmenší, obalte je v kokosu a sestavte z nich čtyři sněhuláky.
3. Marcipánovou hmotu obarvěte oranžovým potravinářským barvivem a vytvarujte 4 nosy. Z pendreků odkrojte malé kousky a z nich udělejte oči a knoflíky. Vše zatlačte do sladkých koulí
4. Na hlavu sněhuláka dejte vždy čokoládový penízek a navrch marshmallow a zacukrujte. Sněhuláky můžete rovněž postavit do hromady sněhu – kokosu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Smetanová hrachová polévka
Smetanová hrachová...
Smetanová hrachová polévka
Smetanová hrachová polévka
Bramborový salát s okurkou a...
Bramborový salát...
Bramborový salát s okurkou a...
Bramborový salát s okurkou a...
Slovenská štědrovečerní...
Slovenská štědroveče...
Slovenská štědrovečerní...
Slovenská štědrovečerní...
Vánoční salát se zelím a...
Vánoční salát se...
Vánoční salát se zelím a...
Vánoční salát se zelím a...

Inspirujte se podobnými recepty