Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kokosoví sněhuláci

Inspirujte se podobnými recepty

Vepřové plátky na víně
Vepřové plátky na...
Vepřové plátky na víně
Vepřové plátky na víně
Kokosové sušenky s polevou
Kokosové sušenky s...
Kokosové sušenky s polevou
Kokosové sušenky s polevou
Vepřový řízek s celerovým...
Vepřový řízek s...
Vepřový řízek s celerovým...
Vepřový řízek s celerovým...
Brambory se šalvějí
Brambory se šalvějí
Brambory se šalvějí
Brambory se šalvějí

Kokosoví sněhuláci

Co budete potřebovat

6 griliášových vlnek
1 salko (397g plechovka zahuštěného slazeného plnotučného mléka)
150 g strouhaného kokosu + na obalení
40 g sekaných mandlí
oranžová potravinářská barva
1 lžíce marcipánu
1 lékořicový pendrek
4 čokoládové penízky (lem klobouku)
4 bonbony marshmallow
moučkový cukr na zaprášení

Jak na to?

1. Griliášové vlnky rozdrťte válečkem na těsto a nasypte je do mísy.
2. Poté drť důkladně promíchejte se salkem, kokosem a mandlemi a na deset minut dejte do lednice. Z hmoty vytvořte 4 velké koule, 4 střední a 4 nejmenší, obalte je v kokosu a sestavte z nich čtyři sněhuláky.
3. Marcipánovou hmotu obarvěte oranžovým potravinářským barvivem a vytvarujte 4 nosy. Z pendreků odkrojte malé kousky a z nich udělejte oči a knoflíky. Vše zatlačte do sladkých koulí
4. Na hlavu sněhuláka dejte vždy čokoládový penízek a navrch marshmallow a zacukrujte. Sněhuláky můžete rovněž postavit do hromady sněhu – kokosu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kokosoví sněhuláci

Velmi snadné Česká Cukroví Vánoce Magazín 12/2011
Průměrné hodnocení 4 (6)

Co budete potřebovat

6 griliášových vlnek
1 salko (397g plechovka zahuštěného slazeného plnotučného mléka)
150 g strouhaného kokosu + na obalení
40 g sekaných mandlí
oranžová potravinářská barva
1 lžíce marcipánu
1 lékořicový pendrek
4 čokoládové penízky (lem klobouku)
4 bonbony marshmallow
moučkový cukr na zaprášení

Jak na to?

1. Griliášové vlnky rozdrťte válečkem na těsto a nasypte je do mísy.
2. Poté drť důkladně promíchejte se salkem, kokosem a mandlemi a na deset minut dejte do lednice. Z hmoty vytvořte 4 velké koule, 4 střední a 4 nejmenší, obalte je v kokosu a sestavte z nich čtyři sněhuláky.
3. Marcipánovou hmotu obarvěte oranžovým potravinářským barvivem a vytvarujte 4 nosy. Z pendreků odkrojte malé kousky a z nich udělejte oči a knoflíky. Vše zatlačte do sladkých koulí
4. Na hlavu sněhuláka dejte vždy čokoládový penízek a navrch marshmallow a zacukrujte. Sněhuláky můžete rovněž postavit do hromady sněhu – kokosu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Vepřové plátky na víně
Vepřové plátky na...
Vepřové plátky na víně
Vepřové plátky na víně
Kokosové sušenky s polevou
Kokosové sušenky s...
Kokosové sušenky s polevou
Kokosové sušenky s polevou
Vepřový řízek s celerovým...
Vepřový řízek s...
Vepřový řízek s celerovým...
Vepřový řízek s celerovým...
Brambory se šalvějí
Brambory se šalvějí
Brambory se šalvějí
Brambory se šalvějí

Inspirujte se podobnými recepty