×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kokosoví sněhuláci

Inspirujte se podobnými recepty

Kuře s nádivkou
Kuře s nádivkou
Kuře s nádivkou
Kuře s nádivkou
Kokosové sušenky s polevou
Kokosové sušenky s...
Kokosové sušenky s polevou
Kokosové sušenky s polevou
Pikantní kapr a lehký...
Pikantní kapr a...
Pikantní kapr a lehký...
Pikantní kapr a lehký...
Vánoční vepřová pečeně na...
Vánoční vepřová...
Vánoční vepřová pečeně na...
Vánoční vepřová pečeně na...

Kokosoví sněhuláci

Co budete potřebovat

6 griliášových vlnek
1 salko (397g plechovka zahuštěného slazeného plnotučného mléka)
150 g strouhaného kokosu + na obalení
40 g sekaných mandlí
oranžová potravinářská barva
1 lžíce marcipánu
1 lékořicový pendrek
4 čokoládové penízky (lem klobouku)
4 bonbony marshmallow
moučkový cukr na zaprášení

Jak na to?

1. Griliášové vlnky rozdrťte válečkem na těsto a nasypte je do mísy.
2. Poté drť důkladně promíchejte se salkem, kokosem a mandlemi a na deset minut dejte do lednice. Z hmoty vytvořte 4 velké koule, 4 střední a 4 nejmenší, obalte je v kokosu a sestavte z nich čtyři sněhuláky.
3. Marcipánovou hmotu obarvěte oranžovým potravinářským barvivem a vytvarujte 4 nosy. Z pendreků odkrojte malé kousky a z nich udělejte oči a knoflíky. Vše zatlačte do sladkých koulí
4. Na hlavu sněhuláka dejte vždy čokoládový penízek a navrch marshmallow a zacukrujte. Sněhuláky můžete rovněž postavit do hromady sněhu – kokosu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kokosoví sněhuláci

Velmi snadné Česká Cukroví Vánoce Magazín 12/2011
Průměrné hodnocení 4 (6)

Co budete potřebovat

6 griliášových vlnek
1 salko (397g plechovka zahuštěného slazeného plnotučného mléka)
150 g strouhaného kokosu + na obalení
40 g sekaných mandlí
oranžová potravinářská barva
1 lžíce marcipánu
1 lékořicový pendrek
4 čokoládové penízky (lem klobouku)
4 bonbony marshmallow
moučkový cukr na zaprášení

Jak na to?

1. Griliášové vlnky rozdrťte válečkem na těsto a nasypte je do mísy.
2. Poté drť důkladně promíchejte se salkem, kokosem a mandlemi a na deset minut dejte do lednice. Z hmoty vytvořte 4 velké koule, 4 střední a 4 nejmenší, obalte je v kokosu a sestavte z nich čtyři sněhuláky.
3. Marcipánovou hmotu obarvěte oranžovým potravinářským barvivem a vytvarujte 4 nosy. Z pendreků odkrojte malé kousky a z nich udělejte oči a knoflíky. Vše zatlačte do sladkých koulí
4. Na hlavu sněhuláka dejte vždy čokoládový penízek a navrch marshmallow a zacukrujte. Sněhuláky můžete rovněž postavit do hromady sněhu – kokosu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Kuře s nádivkou
Kuře s nádivkou
Kuře s nádivkou
Kuře s nádivkou
Kokosové sušenky s polevou
Kokosové sušenky s...
Kokosové sušenky s polevou
Kokosové sušenky s polevou
Pikantní kapr a lehký...
Pikantní kapr a...
Pikantní kapr a lehký...
Pikantní kapr a lehký...
Vánoční vepřová pečeně na...
Vánoční vepřová...
Vánoční vepřová pečeně na...
Vánoční vepřová pečeně na...

Inspirujte se podobnými recepty