Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Kokosové rohlíčky

Inspirujte se podobnými recepty

Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak
Vepřové koleno, celerové pyré...
Vepřové koleno,...
Vepřové koleno, celerové pyré...
Vepřové koleno, celerové pyré...
Lehký bramborový salát
Lehký bramborový...
Lehký bramborový salát
Lehký bramborový salát
Štědrovečerní kapr
Štědrovečerní kapr
Štědrovečerní kapr
Štědrovečerní kapr

Kokosové rohlíčky

Co budete potřebovat

250 g krupicového cukru
125 g másla
125 g kokosu
1 malá lžička prášku do pečiva
100 g polohrubé mouky
Na polevu:
2 balení ledových kaštanů
50 g másla

Jak na to?

Z prvních pěti ingrediencí udělejte těsto – nelekněte se, že se trochu drobí – nevadí to. Nechte hodinu odpočinout a potom plňte malé formičky na rohlíčky. Formy nevymašťujte ani nevysypávejte a dávejte do nich jen trochu těsta, protože rohlíčky se v troubě krásně nafouknou. Pečte v troubě předehřáté na 170 °C dozlatava. Teplé rohlíčky hned opatrně vyklepněte a po vychladnutí máčejte rožky v polevě z rozpuštěných ledových kaštanů a másla.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kokosové rohlíčky

Velmi snadné Česká Cukroví Vánoce Vánoční cukroví Magazín 12/2011
Průměrné hodnocení 3 (82)

Co budete potřebovat

250 g krupicového cukru
125 g másla
125 g kokosu
1 malá lžička prášku do pečiva
100 g polohrubé mouky
Na polevu:
2 balení ledových kaštanů
50 g másla

Jak na to?

Z prvních pěti ingrediencí udělejte těsto – nelekněte se, že se trochu drobí – nevadí to. Nechte hodinu odpočinout a potom plňte malé formičky na rohlíčky. Formy nevymašťujte ani nevysypávejte a dávejte do nich jen trochu těsta, protože rohlíčky se v troubě krásně nafouknou. Pečte v troubě předehřáté na 170 °C dozlatava. Teplé rohlíčky hned opatrně vyklepněte a po vychladnutí máčejte rožky v polevě z rozpuštěných ledových kaštanů a másla.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak
Vepřové koleno, celerové pyré...
Vepřové koleno,...
Vepřové koleno, celerové pyré...
Vepřové koleno, celerové pyré...
Lehký bramborový salát
Lehký bramborový...
Lehký bramborový salát
Lehký bramborový salát
Štědrovečerní kapr
Štědrovečerní kapr
Štědrovečerní kapr
Štědrovečerní kapr

Inspirujte se podobnými recepty