Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

250 g krupicového cukru
125 g másla
125 g kokosu
1 malá lžička prášku do pečiva
100 g polohrubé mouky
Na polevu:
2 balení ledových kaštanů
50 g másla

Postup přípravy

Z prvních pěti ingrediencí udělejte těsto – nelekněte se, že se trochu drobí – nevadí to. Nechte hodinu odpočinout a potom plňte malé formičky na rohlíčky. Formy nevymašťujte ani nevysypávejte a dávejte do nich jen trochu těsta, protože rohlíčky se v troubě krásně nafouknou. Pečte v troubě předehřáté na 170 °C dozlatava. Teplé rohlíčky hned opatrně vyklepněte a po vychladnutí máčejte rožky v polevě z rozpuštěných ledových kaštanů a másla.

Pomohl vám recept?
100hodnocení3

Další videorecepty