Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Kokosové hvězdy s bílou čokoládou

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční kafíčko
Vánoční kafíčko
Vánoční kafíčko
Vánoční kafíčko
Vánoční čatní z manga
Vánoční čatní z...
Vánoční čatní z manga
Vánoční čatní z manga
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-byl...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Sirup na grog i svařené víno
Sirup na grog i...
Sirup na grog i svařené víno
Sirup na grog i svařené víno

Kokosové hvězdy s bílou čokoládou

Co budete potřebovat

50 g hladké mouky
1 kokosové linecké těsto Albert
50 g cukru moučky
100 g bílé čokolády
40 ml smetany ke šlehání (30 %)

Jak na to?

1. Na pomoučeném vále vyválejte kokosové těsto na 3 mm silnou placku. Vykrajovátkem vykrojte hvězdy o velikosti 6 cm. Vykrojte stejný počet plných hvězd a vykrojených horních půlek.
2. Spodní hvězdy opatrně přendejte na plech opatřený pečicím papírem. Na druhý plech vyložený pečicím papírem opatrně přendejte vykrojené hvězdy.
3. Plné hvězdy pečte v troubě předehřáté na 180 °C 8 minut. Vykrojené horní půlky pečte na stejnou teplotu pouze 6 minut.
4. Upečené cukroví nechte zcela vychladnout na mřížce. Horní vykrojené poloviny posypte moučkovým cukrem.
5. Čokoládu nalámejte na kousky, vsypte do žáruvzdorné misky a rozpusťte ve vodní lázni. Dejte ji nad vodní lázeň a čokoládu rozpusťte. Přidejte smetanu a vše metličkou promíchejte na krém.
6. Krém přendejte do cukrářského pytlíku a na spodní poloviny hvězd naneste množství o velikosti lískového ořechu. Přikryjte horní polovinou hvězdy, opatrně přitiskněte a nechte zaschnout.
7. Následně cukroví uložte do papírové krabice.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kokosové hvězdy s bílou čokoládou

Dezert Velmi snadné Cukroví Vánoce Počet porcí: 25 kusů
(0)

Co budete potřebovat

50 g hladké mouky
1 kokosové linecké těsto Albert
50 g cukru moučky
100 g bílé čokolády
40 ml smetany ke šlehání (30 %)

Jak na to?

1. Na pomoučeném vále vyválejte kokosové těsto na 3 mm silnou placku. Vykrajovátkem vykrojte hvězdy o velikosti 6 cm. Vykrojte stejný počet plných hvězd a vykrojených horních půlek.
2. Spodní hvězdy opatrně přendejte na plech opatřený pečicím papírem. Na druhý plech vyložený pečicím papírem opatrně přendejte vykrojené hvězdy.
3. Plné hvězdy pečte v troubě předehřáté na 180 °C 8 minut. Vykrojené horní půlky pečte na stejnou teplotu pouze 6 minut.
4. Upečené cukroví nechte zcela vychladnout na mřížce. Horní vykrojené poloviny posypte moučkovým cukrem.
5. Čokoládu nalámejte na kousky, vsypte do žáruvzdorné misky a rozpusťte ve vodní lázni. Dejte ji nad vodní lázeň a čokoládu rozpusťte. Přidejte smetanu a vše metličkou promíchejte na krém.
6. Krém přendejte do cukrářského pytlíku a na spodní poloviny hvězd naneste množství o velikosti lískového ořechu. Přikryjte horní polovinou hvězdy, opatrně přitiskněte a nechte zaschnout.
7. Následně cukroví uložte do papírové krabice.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční kafíčko
Vánoční kafíčko
Vánoční kafíčko
Vánoční kafíčko
Vánoční čatní z manga
Vánoční čatní z...
Vánoční čatní z manga
Vánoční čatní z manga
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-byl...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Kapr s citrónovo-bylinkovou...
Sirup na grog i svařené víno
Sirup na grog i...
Sirup na grog i svařené víno
Sirup na grog i svařené víno

Inspirujte se podobnými recepty