Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kokosová buchta

Další recepty a články

Andělský dort
Andělský dort
Andělský dort
Andělský dort
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na...
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a...
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s...
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem

Kokosová buchta

Co budete potřebovat

500 g polohrubé mouky
4 lžíce kakaa holandského typu
2 sáčky prášku do pečiva
500 g krupicového cukru
500 ml mléka
2 vejce
máslo a hrubá mouka na vymazání a vysypání plechu
150 g strouhaného kokosu
Na rumové máslo:
250 g másla, změklého
250 g moučkového cukru
4 lžičky kakaa holandského typu
4 lžíce rumu
4 lžíce mléka (nemusí být)

Jak na to?

1. Mouku smíchejte s kakaem holandského typu tak, aby ve směsi nebyly žádné kakaové hrudky. Přidejte oba sáčky prášku do pečiva a cukr. Nakonec vmíchejte mléko a vejce a vzniklé těsto nalijte na vymazaný a hrubou moukou vysypaný hlubší plech. Pečte při 210–220 °C asi 20 minut.
2. Zatímco se buchta peče, udělejte rumové máslo. Změklé máslo utřete s cukrem smíchaným s kakaem, pak přidejte rum a případně i mléko. Dejte stranou.
3. Buchtu po vytažení z trouby ihned potrhejte vidličkou a potřete rumovým máslem. Nakonec posypte strouhaným kokosem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kokosová buchta

Snadné Česká Moučníky a koláče Magazín 4/2012
Průměrné hodnocení 4 (245)

Co budete potřebovat

500 g polohrubé mouky
4 lžíce kakaa holandského typu
2 sáčky prášku do pečiva
500 g krupicového cukru
500 ml mléka
2 vejce
máslo a hrubá mouka na vymazání a vysypání plechu
150 g strouhaného kokosu
Na rumové máslo:
250 g másla, změklého
250 g moučkového cukru
4 lžičky kakaa holandského typu
4 lžíce rumu
4 lžíce mléka (nemusí být)

Jak na to?

1. Mouku smíchejte s kakaem holandského typu tak, aby ve směsi nebyly žádné kakaové hrudky. Přidejte oba sáčky prášku do pečiva a cukr. Nakonec vmíchejte mléko a vejce a vzniklé těsto nalijte na vymazaný a hrubou moukou vysypaný hlubší plech. Pečte při 210–220 °C asi 20 minut.
2. Zatímco se buchta peče, udělejte rumové máslo. Změklé máslo utřete s cukrem smíchaným s kakaem, pak přidejte rum a případně i mléko. Dejte stranou.
3. Buchtu po vytažení z trouby ihned potrhejte vidličkou a potřete rumovým máslem. Nakonec posypte strouhaným kokosem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Andělský dort
Andělský dort
Andělský dort
Andělský dort
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem

Inspirujte se podobnými recepty