Od 1. 3. je vstup do prodejen možný pouze s ústy a nosem zakrytými respirátorem FFP2/ KN 95
nebo nano rouškou, která splňuje všechny definované požadavky na filtrační účinnost
podle vládního nařízení.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kakaová kolečka s karamelovým krémem

Inspirujte se podobnými recepty

Chilli marmeláda
Chilli marmeláda
Chilli marmeláda
Chilli marmeláda
Pánvička z trouby
Pánvička z trouby
Pánvička z trouby
Pánvička z trouby
Dvoubarevný koktejl
Dvoubarevný koktejl
Dvoubarevný koktejl
Dvoubarevný koktejl
Vánoční čtyřlístek pro štěstí
Vánoční čtyřlístek...
Vánoční čtyřlístek pro štěstí
Vánoční čtyřlístek pro štěstí

Kakaová kolečka s karamelovým krémem

Co budete potřebovat

1 balení máslového těsta s kakaem
hladká mouka na podsypání
Na krém:
200 g karamelového Salka
100 g másla o pokojové teplotě
1 lžíce rumu
K dozdobení:
lískové ořechy

Jak na to?

Smíchejte všechny ingredience potřebné na krém a dejte na hodinu chladnout do lednice. Troubu rozehřejte na 160 °C a plech vyložte pečícím papírem. Vál posypte moukou a těsto vyválejte na tloušťku přibližně 0,5 cm. Pomocí kulatého vykrajovátka tvořte kolečka. U poloviny vykrojte ještě malé kolečko uprostřed. Kolečka pečte 8-10 minut a pak nechte zcela vychladnout. Kolečka plňte připraveným krémem a okraje obalte v jemně nasekaných lískových oříšcích.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kakaová kolečka s karamelovým krémem

Dezert Velmi snadné Česká Cukroví Vánoce Vegetariánské Videorecept Počet porcí: 2 plechy
Průměrné hodnocení 4 (7)
Nemáte čas na cukroví? S hotovými máslovými těsty z Albertu budete mít napečeno raz dva. Kakaové těsto, karamelový krém a mleté ořechy... tohle bude hit letošních Vánoc!

Co budete potřebovat

1 balení máslového těsta s kakaem
hladká mouka na podsypání
Na krém:
200 g karamelového Salka
100 g másla o pokojové teplotě
1 lžíce rumu
K dozdobení:
lískové ořechy

Jak na to?

Smíchejte všechny ingredience potřebné na krém a dejte na hodinu chladnout do lednice. Troubu rozehřejte na 160 °C a plech vyložte pečícím papírem. Vál posypte moukou a těsto vyválejte na tloušťku přibližně 0,5 cm. Pomocí kulatého vykrajovátka tvořte kolečka. U poloviny vykrojte ještě malé kolečko uprostřed. Kolečka pečte 8-10 minut a pak nechte zcela vychladnout. Kolečka plňte připraveným krémem a okraje obalte v jemně nasekaných lískových oříšcích.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Chilli marmeláda
Chilli marmeláda
Chilli marmeláda
Chilli marmeláda
Pánvička z trouby
Pánvička z trouby
Pánvička z trouby
Pánvička z trouby
Dvoubarevný koktejl
Dvoubarevný koktejl
Dvoubarevný koktejl
Dvoubarevný koktejl
Vánoční čtyřlístek pro štěstí
Vánoční čtyřlístek...
Vánoční čtyřlístek pro štěstí
Vánoční čtyřlístek pro štěstí

Inspirujte se podobnými recepty