Kakaová kolečka s karamelovým krémem
Ingredience
1 balení | máslového těsta s kakaem |
hladká mouka na podsypání | |
Na krém: | |
---|---|
200 g | karamelového Salka |
100 g | másla o pokojové teplotě |
1 | lžíce rumu |
K dozdobení: | |
lískové ořechy |
Postup přípravy
Smíchejte všechny ingredience potřebné na krém a dejte na hodinu chladnout do lednice. Troubu rozehřejte na 160 °C a plech vyložte pečícím papírem. Vál posypte moukou a těsto vyválejte na tloušťku přibližně 0,5 cm. Pomocí kulatého vykrajovátka tvořte kolečka. U poloviny vykrojte ještě malé kolečko uprostřed. Kolečka pečte 8-10 minut a pak nechte zcela vychladnout. Kolečka plňte připraveným krémem a okraje obalte v jemně nasekaných lískových oříšcích.
Jak na to?
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY