Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Kakaová kolečka s karamelovým krémem

Kakaová kolečka s karamelovým krémem

Nemáte čas na cukroví? S hotovými máslovými těsty z Albertu budete mít napečeno raz dva. Kakaové těsto, karamelový krém a mleté ořechy... tohle bude hit letošních Vánoc!
Velmi snadné Dezert Počet porcí: 2 plechy
Velmi snadné Dezert Počet porcí: 2 plechy

Ingredience

1 balení máslového těsta s kakaem
hladká mouka na podsypání
Na krém:
200 g karamelového Salka
100 g másla o pokojové teplotě
1 lžíce rumu
K dozdobení:
lískové ořechy

Postup přípravy

Smíchejte všechny ingredience potřebné na krém a dejte na hodinu chladnout do lednice. Troubu rozehřejte na 160 °C a plech vyložte pečícím papírem. Vál posypte moukou a těsto vyválejte na tloušťku přibližně 0,5 cm. Pomocí kulatého vykrajovátka tvořte kolečka. U poloviny vykrojte ještě malé kolečko uprostřed. Kolečka pečte 8-10 minut a pak nechte zcela vychladnout. Kolečka plňte připraveným krémem a okraje obalte v jemně nasekaných lískových oříšcích.

Jak na to?

Pomohl vám recept?
8hodnocení4

Další videorecepty