Jogurtový dip z červené řepy se smetanou a česnekem
Ingredience
220 g | vařené červené řepy |
1–2 | stroužky česneku |
1 | šalotka |
zázvor | |
150 g | zakysané smetany |
50 g | jogurtu |
sůl | |
pepř |
Postup přípravy
Chystáte se grilovat? Pak vám nesmí chybět nějaký dip na namáčení výtečných kousků masa. Pro tentokrát tu pro vás máme dip z červené řepy, zakysané smetany a jogurtu.
1) Řepu, česnek, šalotku a zázvor oloupejte a nakrájejte na kousky.
2) Poté je rozmixujte v robotu.
3) Do směsi vmíchejte smetanu i jogurt a podle chuti osolte a opepřete.
Podávejte ke grilované rybě.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY