×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Jogurtový dip z červené řepy se smetanou a česnekem

Tip do kuchyně

 

Nejlepší je, když dáte hostům při grilování na výběr více dipů. Nechte se inspirovat v našem článku Dipy a omáčky ke grilování.

Co budete potřebovat

220 g vařené červené řepy
1–2 stroužky česneku
1 šalotka
zázvor
150 g zakysané smetany
50 g jogurtu
sůl
pepř

Jak na to?

Chystáte se grilovat? Pak vám nesmí chybět nějaký dip na namáčení výtečných kousků masa. Pro tentokrát tu pro vás máme dip z červené řepy, zakysané smetany a jogurtu.

1) Řepu, česnek, šalotku a zázvor oloupejte a nakrájejte na kousky.

2) Poté je rozmixujte v robotu.

3) Do směsi vmíchejte smetanu i jogurt a podle chuti osolte a opepřete.

Podávejte ke grilované rybě.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Jogurtový dip z červené řepy se smetanou a česnekem

Příloha Velmi snadné Česká Dipy, zálivky a marinády Grilování Bez vaření Červená řepa Magazín 7/2013
Průměrné hodnocení 4 (12)

Tip do kuchyně

 

Nejlepší je, když dáte hostům při grilování na výběr více dipů. Nechte se inspirovat v našem článku Dipy a omáčky ke grilování.

Co budete potřebovat

220 g vařené červené řepy
1–2 stroužky česneku
1 šalotka
zázvor
150 g zakysané smetany
50 g jogurtu
sůl
pepř

Jak na to?

Chystáte se grilovat? Pak vám nesmí chybět nějaký dip na namáčení výtečných kousků masa. Pro tentokrát tu pro vás máme dip z červené řepy, zakysané smetany a jogurtu.

1) Řepu, česnek, šalotku a zázvor oloupejte a nakrájejte na kousky.

2) Poté je rozmixujte v robotu.

3) Do směsi vmíchejte smetanu i jogurt a podle chuti osolte a opepřete.

Podávejte ke grilované rybě.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!
MARINADY