Jogurtový dip s granátovým jablkem
Ingredience
2 | stroužky česneku |
1 | hrst čerstvé máty |
1/2 | granátového jablka 600 g bílého jogurtu |
sůl | |
pepř |
Postup přípravy
1. Oloupaný česnek rozmělněte. Mátu nakrájejte nadrobno, pár lístků si ponechejte na později. Z granátového jablka pomocí lžíce vydlabejte zrníčka. Bílá vlákna odstraňte.
2. V misce promíchejte jogurt, česnek, mátu, sůl a pepř.
3. Mátový jogurt servírujte ozdobený zrníčky z granátového jablka a lístkem máty.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY