Jemná česnekovo-bylinková pomazánka
Co budete potřebovat
Jak na to?
Na středním plamenu rozehřejte v kastrůlku mléko. Přidejte celé stroužky česneku, rozmarýn, špetku soli a povařte pět minut.
Pak mléko přeceďte přes sítko a dejte stranou.
Do misky vložte tradiční pomazánkové, zakysanou smetanu, bylinky, sůl, pepř a pomalu vmíchejte připravené mléko. Podávejte namazané na čerstvém kváskovém chlebu s ředkvičkou nebo jinou oblíbenou zeleninou.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Jemná česnekovo-bylinková pomazánka
Co budete potřebovat
Jak na to?
Na středním plamenu rozehřejte v kastrůlku mléko. Přidejte celé stroužky česneku, rozmarýn, špetku soli a povařte pět minut.
Pak mléko přeceďte přes sítko a dejte stranou.
Do misky vložte tradiční pomazánkové, zakysanou smetanu, bylinky, sůl, pepř a pomalu vmíchejte připravené mléko. Podávejte namazané na čerstvém kváskovém chlebu s ředkvičkou nebo jinou oblíbenou zeleninou.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio