×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Jemná česnekovo-bylinková pomazánka

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou

Jemná česnekovo-bylinková pomazánka

Co budete potřebovat

50 ml mléka
4 stroužky česneku
2 větvičky rozmarýnu
1 lžička soli
2 tradiční pomazánková
2 lžíce zakysané smetany
½ hrsti nasekané pažitky
½ hrsti nasekané petrželky
½ hrsti nasekané máty
čerstvě mletý pepř

Jak na to?

Na středním plamenu rozehřejte v kastrůlku mléko. Přidejte celé stroužky česneku, rozmarýn, špetku soli a povařte pět minut.
Pak mléko přeceďte přes sítko a dejte stranou.
Do misky vložte tradiční pomazánkové, zakysanou smetanu, bylinky, sůl, pepř a pomalu vmíchejte připravené mléko. Podávejte namazané na čerstvém kváskovém chlebu s ředkvičkou nebo jinou oblíbenou zeleninou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Jemná česnekovo-bylinková pomazánka

Svačina Velmi snadné Pomazánky Něco lehkého Bezlepkové Vegetariánské Rozmarýn , Máta , Pažitka , Petržel kadeřavá Magazín 4/2018 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (1)
Bylinkové pomazánky k jaru neodmyslitelně patří. Tu česnekovou s bylinkami budete mít hotovou opravdu za pár minut.

Co budete potřebovat

50 ml mléka
4 stroužky česneku
2 větvičky rozmarýnu
1 lžička soli
2 tradiční pomazánková
2 lžíce zakysané smetany
½ hrsti nasekané pažitky
½ hrsti nasekané petrželky
½ hrsti nasekané máty
čerstvě mletý pepř

Jak na to?

Na středním plamenu rozehřejte v kastrůlku mléko. Přidejte celé stroužky česneku, rozmarýn, špetku soli a povařte pět minut.
Pak mléko přeceďte přes sítko a dejte stranou.
Do misky vložte tradiční pomazánkové, zakysanou smetanu, bylinky, sůl, pepř a pomalu vmíchejte připravené mléko. Podávejte namazané na čerstvém kváskovém chlebu s ředkvičkou nebo jinou oblíbenou zeleninou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou

Inspirujte se podobnými recepty