Jednohubky
Ingredience
3 | silnější bagety (může být kombinace celozrnných a bílých) |
Sýrové | |
1 | hermelín |
4 | lžičky brusinkové zavařeniny nebo čatní podle chuti |
Řepné s kozím sýrem | |
1 | nakládaná nebo pečená červená řepa, nakrájená na plátky |
50 g | čerstvého kozího sýra |
polníček na ozdobu | |
S volským okem | |
máslo | |
4 | křepelčí vajíčka |
4 | plátky šunky |
řeřicha nebo pažitka na ozdobu | |
Hráškové | |
2 | hrsti mraženého hrášku |
50 g | lučiny |
lístky máty | |
sůl a čerstvě mletý pepř | |
4 | plátky slaniny, vypečené dokřupava |
S nivou | |
50 g | nivy |
4 | lžičky hruškové zavařeniny |
4 | jádra vlašských ořechů |
S klobásou | |
1 | klobása, na kolečka |
4 | plátky sýra |
4 | snítky tymiánu |
Postup přípravy
Bagety nakrájejte na kolečka nebo šikmé plátky. Rozložte na tác a ozdobte.
Sýrové: Na plátek pečiva položte sýr a ozdobte ho zavařeninou či čatní.
Řepné: Na plátek řepy navršte kopeček kozího sýra a ozdobte polníčkem.
S volským okem: Na másle připravte volská oka z křepelčích vajec. Na pečivo dejte volské oko, ozdobte plátkem šunky a bylinkami.
Hráškové: Rozmrzlý hrášek rozmačkejte se sýrem a nasekanými lístky máty. Osolte, opepřete, směs natřete na kolečka jednohubky a ozdobte vypečenou slaninou a lístky máty.
S nivou: Na pečivo položte trojúhelník sýra, přidejte zavařeninu a ozdobte ořechem
S klobásou: Na jednohubky položte kolečka klobásy, přidejte plátek sýra, tymián a rozpečte v troubě vyhřáté na 220 °C. Sýr by se měl roztavit a klobása trochu vypéct.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY