×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Jednohubky

Další recepty a články

Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová...
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré

Jednohubky

Co budete potřebovat

3 silnější bagety (může být kombinace celozrnných a bílých)
Sýrové
1 hermelín
4 lžičky brusinkové zavařeniny nebo čatní podle chuti
Řepné s kozím sýrem
1 nakládaná nebo pečená červená řepa, nakrájená na plátky
50 g čerstvého kozího sýra
polníček na ozdobu
S volským okem
máslo
4 křepelčí vajíčka
4 plátky šunky
řeřicha nebo pažitka na ozdobu
Hráškové
2 hrsti mraženého hrášku
50 g lučiny
lístky máty
sůl a čerstvě mletý pepř
4 plátky slaniny, vypečené dokřupava
S nivou
50 g nivy
4 lžičky hruškové zavařeniny
4 jádra vlašských ořechů
S klobásou
1 klobása, na kolečka
4 plátky sýra
4 snítky tymiánu

Jak na to?

Bagety nakrájejte na kolečka nebo šikmé plátky. Rozložte na tác a ozdobte.
Sýrové: Na plátek pečiva položte sýr a ozdobte ho zavařeninou či čatní.
Řepné: Na plátek řepy navršte kopeček kozího sýra a ozdobte polníčkem.
S volským okem: Na másle připravte volská oka z křepelčích vajec. Na pečivo dejte volské oko, ozdobte plátkem šunky a bylinkami.
Hráškové: Rozmrzlý hrášek rozmačkejte se sýrem a nasekanými lístky máty. Osolte, opepřete, směs natřete na kolečka jednohubky a ozdobte vypečenou slaninou a lístky máty.
S nivou: Na pečivo položte trojúhelník sýra, přidejte zavařeninu a ozdobte ořechem
S klobásou: Na jednohubky položte kolečka klobásy, přidejte plátek sýra, tymián a rozpečte v troubě vyhřáté na 220 °C. Sýr by se měl roztavit a klobása trochu vypéct.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Jednohubky

Velmi snadné Vánoce Bez vaření Magazín 12/2015
Průměrné hodnocení 3 (1)

Co budete potřebovat

3 silnější bagety (může být kombinace celozrnných a bílých)
Sýrové
1 hermelín
4 lžičky brusinkové zavařeniny nebo čatní podle chuti
Řepné s kozím sýrem
1 nakládaná nebo pečená červená řepa, nakrájená na plátky
50 g čerstvého kozího sýra
polníček na ozdobu
S volským okem
máslo
4 křepelčí vajíčka
4 plátky šunky
řeřicha nebo pažitka na ozdobu
Hráškové
2 hrsti mraženého hrášku
50 g lučiny
lístky máty
sůl a čerstvě mletý pepř
4 plátky slaniny, vypečené dokřupava
S nivou
50 g nivy
4 lžičky hruškové zavařeniny
4 jádra vlašských ořechů
S klobásou
1 klobása, na kolečka
4 plátky sýra
4 snítky tymiánu

Jak na to?

Bagety nakrájejte na kolečka nebo šikmé plátky. Rozložte na tác a ozdobte.
Sýrové: Na plátek pečiva položte sýr a ozdobte ho zavařeninou či čatní.
Řepné: Na plátek řepy navršte kopeček kozího sýra a ozdobte polníčkem.
S volským okem: Na másle připravte volská oka z křepelčích vajec. Na pečivo dejte volské oko, ozdobte plátkem šunky a bylinkami.
Hráškové: Rozmrzlý hrášek rozmačkejte se sýrem a nasekanými lístky máty. Osolte, opepřete, směs natřete na kolečka jednohubky a ozdobte vypečenou slaninou a lístky máty.
S nivou: Na pečivo položte trojúhelník sýra, přidejte zavařeninu a ozdobte ořechem
S klobásou: Na jednohubky položte kolečka klobásy, přidejte plátek sýra, tymián a rozpečte v troubě vyhřáté na 220 °C. Sýr by se měl roztavit a klobása trochu vypéct.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré

Inspirujte se podobnými recepty