×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Jarní závitky

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Jarní závitky

Co budete potřebovat

6 plátků slaniny
2 středně velká rajčata
čerstvá bazalka, máta nebo jiné bylinky
rýžový papír
lístky zeleného salátu, natrhané
na kousky
Na sezamovo-sójový dip
120 ml sójové omáčky
1 lžíce majonézy
1 lžička limetové šťávy
1 lžička sezamového oleje

Jak na to?

Nejprve smíchejte všechny suroviny na sezamovo-sójový dip. Šlehejte je asi 15 sekund, aby se dobře spojily.
V pánvi opečte plátky slaniny. Nakrájejte rajčata a bylinky.
Velkou mísu naplňte vroucí vodou z varné konvice. Ponořte do ní plát rýžového papíru a nechte ho pár sekund měknout – dejte pozor, aby nenasál příliš mnoho vody. Potom rýžový papír položte na talíř nebo pracovní plochu. Nechte ho 10–30 sekund ležet, teprve potom ho začněte plnit.
Třetinu rýžového papíru, kterou máte nejblíže k sobě, pokryjte vrstvou salátu, rajčat, slaniny a bylinek. Potom rýžový papír směrem od sebe zarolujte a rolku ihned podávejte se sezamovo-sójovým dipem k namáčení.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Jarní závitky

Snadné Bazalka , Máta , Rajče Magazín 3/2015
Průměrné hodnocení 5 (2)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

6 plátků slaniny
2 středně velká rajčata
čerstvá bazalka, máta nebo jiné bylinky
rýžový papír
lístky zeleného salátu, natrhané
na kousky
Na sezamovo-sójový dip
120 ml sójové omáčky
1 lžíce majonézy
1 lžička limetové šťávy
1 lžička sezamového oleje

Jak na to?

Nejprve smíchejte všechny suroviny na sezamovo-sójový dip. Šlehejte je asi 15 sekund, aby se dobře spojily.
V pánvi opečte plátky slaniny. Nakrájejte rajčata a bylinky.
Velkou mísu naplňte vroucí vodou z varné konvice. Ponořte do ní plát rýžového papíru a nechte ho pár sekund měknout – dejte pozor, aby nenasál příliš mnoho vody. Potom rýžový papír položte na talíř nebo pracovní plochu. Nechte ho 10–30 sekund ležet, teprve potom ho začněte plnit.
Třetinu rýžového papíru, kterou máte nejblíže k sobě, pokryjte vrstvou salátu, rajčat, slaniny a bylinek. Potom rýžový papír směrem od sebe zarolujte a rolku ihned podávejte se sezamovo-sójovým dipem k namáčení.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.