Jarní salát s fetou a jahodami
Ingredience
150 g | zeleného chřestu |
1⁄2 | okurky |
300 g | jahod |
šťáva z 1⁄2 citronu | |
1 | lžíce olivového oleje |
2 | lžíce balsamikového krému |
sůl, pepř | |
1 | hrst baby špenátu |
1 | hrst čerstvého tymiánu |
1 | hrst čerstvé máty |
100 g | sýru feta |
Postup přípravy
1. Z chřestových výhonků odlomte tvrdé konce a 3 minuty povařte v osolené vodě. Sceďte.
2. Okurku a jahody nakrájejte na tenké plátky.
3. Připravte zálivku z citronové šťávy, oleje, balsamikového krému, soli a pepře. Promíchejte se špenátem, chřestem, okurkou, tymiánem, mátou a jahodami.
4. Posypejte sýrem feta.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY