Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Jarní salát s fetou a jahodami

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové...
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové knedlíky
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v...
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...

Jarní salát s fetou a jahodami

Co budete potřebovat

150 g zeleného chřestu
1⁄2 okurky
300 g jahod
šťáva z 1⁄2 citronu
1 lžíce olivového oleje
2 lžíce balsamikového krému
sůl, pepř
1 hrst baby špenátu
1 hrst čerstvého tymiánu
1 hrst čerstvé máty
100 g sýru feta

Jak na to?

1. Z chřestových výhonků odlomte tvrdé konce a 3 minuty povařte v osolené vodě. Sceďte.
2. Okurku a jahody nakrájejte na tenké plátky.
3. Připravte zálivku z citronové šťávy, oleje, balsamikového krému, soli a pepře. Promíchejte se špenátem, chřestem, okurkou, tymiánem, mátou a jahodami.
4. Posypejte sýrem feta.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Jarní salát s fetou a jahodami

Hlavní chod Velmi snadné Saláty Něco lehkého Vegetariánské Bezlepkové Jahodník měsíční Magazín 3/2019 Počet porcí: 4 porce
(0)
Sladkokyselá balsamiková redukce vyzdvihne sladkou chuť jahod. V kombinaci se špenátem a sýrem feta zažijí vaše chuťové buňky něco nepopsatelného!

Co budete potřebovat

150 g zeleného chřestu
1⁄2 okurky
300 g jahod
šťáva z 1⁄2 citronu
1 lžíce olivového oleje
2 lžíce balsamikového krému
sůl, pepř
1 hrst baby špenátu
1 hrst čerstvého tymiánu
1 hrst čerstvé máty
100 g sýru feta

Jak na to?

1. Z chřestových výhonků odlomte tvrdé konce a 3 minuty povařte v osolené vodě. Sceďte.
2. Okurku a jahody nakrájejte na tenké plátky.
3. Připravte zálivku z citronové šťávy, oleje, balsamikového krému, soli a pepře. Promíchejte se špenátem, chřestem, okurkou, tymiánem, mátou a jahodami.
4. Posypejte sýrem feta.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové knedlíky
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...

Inspirujte se podobnými recepty