Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

slunečnicový olej
500 g kuřecích čtvrtek
1 cibule
2 stroužky česneku AQ
1 lžíce zázvoru
1 lžíce žluté kari pasty
400 ml slepičího vývaru AQ
100 g zelených fazolek AQ
jasmínová rýže AExc

Postup přípravy

V pánvi rozpalte asi 1/2 lžíce oleje a ze všech stran na něm opečte kuřecí kousky pěkně dozlatova. Dejte je stranou, na tuk vsypte cibuli, česnek, zázvor, přidejte další 1/2 lžíce oleje a 5 minut opékejte. Přidejte kari pastu, slepičí vývar a do hrnce vraťte maso. Přiveďte k varu, snižte plamen a přiklopené nechte 20 minut probublávat. Na posledních 5 minut přidejte do hrnce i fazolky. Podávejte s vařenou rýží.

Pomohl vám recept?
9hodnocení4

Další videorecepty