Jalapeño black burger s jogurtovým dresinkem
Ingredience
150 g | smetanového jogurtu |
1 | snítka čerstvého rozmarýnu |
1 | bio citron |
1 | avokádo |
2 | listy římského salátu |
4 | černé hamburgerové |
bulky z Albertova pekařství | |
4 | hovězí jalapeño burgery Albert od řezníka na gril |
4 | plátky sýra ementál |
8 | plátků choriza |
Postup přípravy
1. Burgery vyndejte 30 minut před grilováním z lednice a zanechte při pokojové teplotě. Mezitím připravte dip. V misce smíchejte jogurt, nasekaný rozmarýn a nastrouhanou kůru z dobře omytého citronu. Avokádo rozpulte, zbavte pecky, oloupejte a nakrájejte na plátky. Avokádo pokapejte citronovou šťávou, aby nezhnědlo.
2. Listy římského salátu omyjte vodou a přepulte. Burgerové bulky rozkrojte napůl a ogrilujte z vnitřní strany na dobře rozpáleném grilu. Na horní polovinu housky naneste lžíci připraveného dresinku, čtvrtinu avokádových plátků a část salátu.
3. Uprostřed burgerového masa udělejte prstem důlek, aby se maso nescvrklo a aby se rovnoměrně propeklo. Opékejte na grilu 5 minut z každé strany a 2 minuty před koncem grilování dejte na každé maso plátek ementálu a 2 plátky choriza.
4. Na spodní půlku housky položte ogrilované maso, přiklopte horní obloženou polovinou a ihned podávejte. Aby se burger nerozpadal, můžete ho propíchnout dřevěným napichovátkem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY