Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Jalapeño black burger s jogurtovým dresinkem

Další recepty a články

Mexický salát s grilovanými...
Mexický salát...
Mexický salát s grilovanými...
Mexický salát s grilovanými...
Krůtí quesadillas
Krůtí quesadillas
Krůtí quesadillas
Krůtí quesadillas
Chili con carne
Chili con carne
Chili con carne
Chili con carne
Tacos s vepřovou panenkou
Tacos s vepřovou...
Tacos s vepřovou panenkou
Tacos s vepřovou panenkou

Jalapeño black burger s jogurtovým dresinkem

Co budete potřebovat

150 g smetanového jogurtu
1 snítka čerstvého rozmarýnu
1 bio citron
1 avokádo
2 listy římského salátu
4 černé hamburgerové
bulky z Albertova pekařství
4 hovězí jalapeño burgery Albert od řezníka na gril
4 plátky sýra ementál
8 plátků choriza

Jak na to?

1. Burgery vyndejte 30 minut před grilováním z lednice a zanechte při pokojové teplotě. Mezitím připravte dip. V misce smíchejte jogurt, nasekaný rozmarýn a nastrouhanou kůru z dobře omytého citronu. Avokádo rozpulte, zbavte pecky, oloupejte a nakrájejte na plátky. Avokádo pokapejte citronovou šťávou, aby nezhnědlo.

2. Listy římského salátu omyjte vodou a přepulte. Burgerové bulky rozkrojte napůl a ogrilujte z vnitřní strany na dobře rozpáleném grilu. Na horní polovinu housky naneste lžíci připraveného dresinku, čtvrtinu avokádových plátků a část salátu.

3. Uprostřed burgerového masa udělejte prstem důlek, aby se maso nescvrklo a aby se rovnoměrně propeklo. Opékejte na grilu 5 minut z každé strany a 2 minuty před koncem grilování dejte na každé maso plátek ementálu a 2 plátky choriza.

4. Na spodní půlku housky položte ogrilované maso, přiklopte horní obloženou polovinou a ihned podávejte. Aby se burger nerozpadal, můžete ho propíchnout dřevěným napichovátkem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Jalapeño black burger s jogurtovým dresinkem

Hlavní chod Velmi snadné Mexická Maso Grilování Magazín 7-8/2021 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

150 g smetanového jogurtu
1 snítka čerstvého rozmarýnu
1 bio citron
1 avokádo
2 listy římského salátu
4 černé hamburgerové
bulky z Albertova pekařství
4 hovězí jalapeño burgery Albert od řezníka na gril
4 plátky sýra ementál
8 plátků choriza

Jak na to?

1. Burgery vyndejte 30 minut před grilováním z lednice a zanechte při pokojové teplotě. Mezitím připravte dip. V misce smíchejte jogurt, nasekaný rozmarýn a nastrouhanou kůru z dobře omytého citronu. Avokádo rozpulte, zbavte pecky, oloupejte a nakrájejte na plátky. Avokádo pokapejte citronovou šťávou, aby nezhnědlo.

2. Listy římského salátu omyjte vodou a přepulte. Burgerové bulky rozkrojte napůl a ogrilujte z vnitřní strany na dobře rozpáleném grilu. Na horní polovinu housky naneste lžíci připraveného dresinku, čtvrtinu avokádových plátků a část salátu.

3. Uprostřed burgerového masa udělejte prstem důlek, aby se maso nescvrklo a aby se rovnoměrně propeklo. Opékejte na grilu 5 minut z každé strany a 2 minuty před koncem grilování dejte na každé maso plátek ementálu a 2 plátky choriza.

4. Na spodní půlku housky položte ogrilované maso, přiklopte horní obloženou polovinou a ihned podávejte. Aby se burger nerozpadal, můžete ho propíchnout dřevěným napichovátkem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Mexický salát s grilovanými...
Mexický salát s grilovanými...
Mexický salát s grilovanými...
Mexický salát s grilovanými...
Krůtí quesadillas
Krůtí quesadillas
Krůtí quesadillas
Krůtí quesadillas
Chili con carne
Chili con carne
Chili con carne
Chili con carne
Tacos s vepřovou panenkou
Tacos s vepřovou panenkou
Tacos s vepřovou panenkou
Tacos s vepřovou panenkou

Inspirujte se podobnými recepty