×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Jahody v mléčné čokoládě a bazalkovém cukru

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové...
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové knedlíky
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v...
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...

Jahody v mléčné čokoládě a bazalkovém cukru

Co budete potřebovat

50 g krupicového cukru
hrst čerstvých bazalkových lístků
170 g kvalitní bílé čokolády, nasekané
1 lžíce kokosového oleje
16 velkých, zralých jahod se stopkou

Jak na to?

Nejdříve nasekejte v robotu bazalkové lístky s cukrem a vyložte plech nebo tác pečicím papírem. Nalijte do rendlíku trochu vody a přiveďte ji k mírnému varu. Na rendlík posaďte mísu, dejte do ní čokoládu a kokosový olej a za občasného míchání nechte rozpustit. Mísu sundejte z lázně. Jahodu chyťte za stopku a do poloviny ji namočte do čokolády. Posypte ji trochou bazalkového cukru a opatrně položte na připravený plech. Dejte na půl hodiny chladit do lednice, aby čokoláda ztuhla, a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Jahody v mléčné čokoládě a bazalkovém cukru

Velmi snadné Bazalka , Jahodník měsíční Magazín 5/2016 Počet porcí: 2-3
(0)

Co budete potřebovat

50 g krupicového cukru
hrst čerstvých bazalkových lístků
170 g kvalitní bílé čokolády, nasekané
1 lžíce kokosového oleje
16 velkých, zralých jahod se stopkou

Jak na to?

Nejdříve nasekejte v robotu bazalkové lístky s cukrem a vyložte plech nebo tác pečicím papírem. Nalijte do rendlíku trochu vody a přiveďte ji k mírnému varu. Na rendlík posaďte mísu, dejte do ní čokoládu a kokosový olej a za občasného míchání nechte rozpustit. Mísu sundejte z lázně. Jahodu chyťte za stopku a do poloviny ji namočte do čokolády. Posypte ji trochou bazalkového cukru a opatrně položte na připravený plech. Dejte na půl hodiny chladit do lednice, aby čokoláda ztuhla, a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové knedlíky
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...

Inspirujte se podobnými recepty