×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Jahody v mléčné čokoládě a bazalkovém cukru

Další recepty a články

Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová...
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré

Jahody v mléčné čokoládě a bazalkovém cukru

Co budete potřebovat

50 g krupicového cukru
hrst čerstvých bazalkových lístků
170 g kvalitní bílé čokolády, nasekané
1 lžíce kokosového oleje
16 velkých, zralých jahod se stopkou

Jak na to?

Nejdříve nasekejte v robotu bazalkové lístky s cukrem a vyložte plech nebo tác pečicím papírem. Nalijte do rendlíku trochu vody a přiveďte ji k mírnému varu. Na rendlík posaďte mísu, dejte do ní čokoládu a kokosový olej a za občasného míchání nechte rozpustit. Mísu sundejte z lázně. Jahodu chyťte za stopku a do poloviny ji namočte do čokolády. Posypte ji trochou bazalkového cukru a opatrně položte na připravený plech. Dejte na půl hodiny chladit do lednice, aby čokoláda ztuhla, a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Jahody v mléčné čokoládě a bazalkovém cukru

Velmi snadné Magazín 5/2016 Počet porcí: 2-3
(0)

Co budete potřebovat

50 g krupicového cukru
hrst čerstvých bazalkových lístků
170 g kvalitní bílé čokolády, nasekané
1 lžíce kokosového oleje
16 velkých, zralých jahod se stopkou

Jak na to?

Nejdříve nasekejte v robotu bazalkové lístky s cukrem a vyložte plech nebo tác pečicím papírem. Nalijte do rendlíku trochu vody a přiveďte ji k mírnému varu. Na rendlík posaďte mísu, dejte do ní čokoládu a kokosový olej a za občasného míchání nechte rozpustit. Mísu sundejte z lázně. Jahodu chyťte za stopku a do poloviny ji namočte do čokolády. Posypte ji trochou bazalkového cukru a opatrně položte na připravený plech. Dejte na půl hodiny chladit do lednice, aby čokoláda ztuhla, a podávejte.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bratislavské rožky
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Bryndzové pirohy
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré
Celerové pyré

Inspirujte se podobnými recepty