Jahody v mléčné čokoládě a bazalkovém cukru
Ingredience
50 g | krupicového cukru |
hrst čerstvých bazalkových lístků | |
170 g | kvalitní bílé čokolády, nasekané |
1 | lžíce kokosového oleje |
16 | velkých, zralých jahod se stopkou |
Postup přípravy
Nejdříve nasekejte v robotu bazalkové lístky s cukrem a vyložte plech nebo tác pečicím papírem. Nalijte do rendlíku trochu vody a přiveďte ji k mírnému varu. Na rendlík posaďte mísu, dejte do ní čokoládu a kokosový olej a za občasného míchání nechte rozpustit. Mísu sundejte z lázně. Jahodu chyťte za stopku a do poloviny ji namočte do čokolády. Posypte ji trochou bazalkového cukru a opatrně položte na připravený plech. Dejte na půl hodiny chladit do lednice, aby čokoláda ztuhla, a podávejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY