×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Jahody v mléčné čokoládě a bazalkovém cukru
45 minut , Velmi snadné ,

Jahody v mléčné čokoládě a bazalkovém cukru

Co budu potřebovat

50 g krupicového cukru
hrst čerstvých bazalkových lístků
170 g kvalitní bílé čokolády, nasekané
1 lžíce kokosového oleje Nyní v akci
16 velkých, zralých jahod se stopkou Nyní v akci

Jak na to?

Nejdříve nasekejte v robotu bazalkové lístky s cukrem a vyložte plech nebo tác pečicím papírem. Nalijte do rendlíku trochu vody a přiveďte ji k mírnému varu. Na rendlík posaďte mísu, dejte do ní čokoládu a kokosový olej a za občasného míchání nechte rozpustit. Mísu sundejte z lázně. Jahodu chyťte za stopku a do poloviny ji namočte do čokolády. Posypte ji trochou bazalkového cukru a opatrně položte na připravený plech. Dejte na půl hodiny chladit do lednice, aby čokoláda ztuhla, a podávejte.

Pořídíte z letáku

  • současná cena: 39,90 cena před slevou: 51,90
    sleva: −23 %
  • současná cena: 29,90 cena před slevou: 39,90
    sleva: −25 %

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj