Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Jahodové smoothie

Jahodové smoothie

V kapitole, kde vám pomáháme jíst každý den lépe, se tentokrát podíváme na zoubek mléčným výrobkům. Obsahují bílkoviny, vápník a vitaminy rozpustné v tucích, zejména A a D. Zdraví prospěšné jsou především fermentované mléčné výrobky. Obsahují velké množství bakterií, které pozitivně ovlivňují střevní mikroflóru, a tím podporují naši imunitu. Pohrajte si s nimi v kuchyni! Jsou skvělé do tolika nejen jarních receptů.

Ingredience

200 g mražených jahod
400 ml kefíru NP Bio
150 ml kokosového mléka
1 banán
2 lžíce medu
2 lžíce kokosových plátků
čerstvé jahody
1 snítka čerstvé máty

Postup přípravy

1. Mražené jahody, kefír, mléko, zralý banán a med dejte do mixéru a rozmixujte najemno.

2. Připravené smoothie přelijte do 4 sklenic. Při podávání ozdobte kokosovými plátky, jahodami a mátou.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty