Jägertee z rakouského après ski
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Čaj, džus, 3 hvězdičky badyánu, 1 skořici a plátky citronu přiveďte v kastrůlku k varu.
2. Stáhněte plamen na mírný stupeň a vlijte víno a rum.
3. Přiklopte a nechte 5 minut prohřívat, nevařte.
4. Odstavte z ohně, oslaďte a podávejte v hrnečcích ozdobené badyánem, plátkem mandarinky, citronu a skořicí.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Jägertee z rakouského après ski
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Čaj, džus, 3 hvězdičky badyánu, 1 skořici a plátky citronu přiveďte v kastrůlku k varu.
2. Stáhněte plamen na mírný stupeň a vlijte víno a rum.
3. Přiklopte a nechte 5 minut prohřívat, nevařte.
4. Odstavte z ohně, oslaďte a podávejte v hrnečcích ozdobené badyánem, plátkem mandarinky, citronu a skořicí.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio