Jägertee z rakouského après ski
Ingredience
250 ml | černého čaje |
250 ml | pomerančového džusu |
7 | hvězdiček badyánu |
5 | celých skořic |
½ | citronu |
250 ml | červeného vína |
250 ml | kořeněného |
rumu | |
100 g | třtinového cukru |
1 | mandarinka |
Postup přípravy
1. Čaj, džus, 3 hvězdičky badyánu, 1 skořici a plátky citronu přiveďte v kastrůlku k varu.
2. Stáhněte plamen na mírný stupeň a vlijte víno a rum.
3. Přiklopte a nechte 5 minut prohřívat, nevařte.
4. Odstavte z ohně, oslaďte a podávejte v hrnečcích ozdobené badyánem, plátkem mandarinky, citronu a skořicí.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY