Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Jablkové hrudky

Další recepty a články

Sněhové pusinky s citronovou...
Sněhové pusinky s...
Sněhové pusinky s citronovou...
Sněhové pusinky s citronovou...
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Špaldovodatlové hvězdičky
Špaldovodatlové...
Špaldovodatlové hvězdičky
Špaldovodatlové hvězdičky
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky

Jablkové hrudky

Co budete potřebovat

200 g ovesných vloček
2 jablka
2 lžíce kokosového oleje
2 lžíce strouhaného kokosu
hrst rozinek
100 g čokolády s vysokým 
podílem kakaa

Jak na to?

Troubu předehřejte na 170 °C.
V mixéru nasekejte vločky najemno a smíchejte s nastrouhanými jablky, jednou lžící kokosového oleje, strouhaným kokosem a rozinkami. Lžičkou odebírejte hmotu a dávejte na plech vyložený pečicím papírem. Uprostřed vytvořte malý důlek pro čokoládovou náplň a pečte 25–30 minut.
Čokoládu rozehřejte se zbývajícím kokosovým olejem a do důlku každé hrudky dejte trochu polevy.
Nechte zatuhnout a poté uchovávejte v chladu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Jablkové hrudky

Dezert Velmi snadné Cukroví Něco lehkého Vegetariánské Bez laktózy Magazín 12/2018 Počet porcí: 20-25 kusů
Průměrné hodnocení 4 (8)
Šťavnaté pečivo bez mouky představuje mezi tradičním vánočním cukrovím vítané odlehčení.

Co budete potřebovat

200 g ovesných vloček
2 jablka
2 lžíce kokosového oleje
2 lžíce strouhaného kokosu
hrst rozinek
100 g čokolády s vysokým 
podílem kakaa

Jak na to?

Troubu předehřejte na 170 °C.
V mixéru nasekejte vločky najemno a smíchejte s nastrouhanými jablky, jednou lžící kokosového oleje, strouhaným kokosem a rozinkami. Lžičkou odebírejte hmotu a dávejte na plech vyložený pečicím papírem. Uprostřed vytvořte malý důlek pro čokoládovou náplň a pečte 25–30 minut.
Čokoládu rozehřejte se zbývajícím kokosovým olejem a do důlku každé hrudky dejte trochu polevy.
Nechte zatuhnout a poté uchovávejte v chladu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Sněhové pusinky s citronovou...
Sněhové pusinky s citronovou...
Sněhové pusinky s citronovou...
Sněhové pusinky s citronovou...
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Vanilkové rohlíčky
Špaldovodatlové hvězdičky
Špaldovodatlové hvězdičky
Špaldovodatlové hvězdičky
Špaldovodatlové hvězdičky
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky
Pařížské rohlíčky

Inspirujte se podobnými recepty