
Jablečný meringue páj
Meringue páj vypadá velmi elegantně a efektně, a přitom jeho příprava není vůbec složitá. Vyzkoušejte si jeho jablečnou verzi. Jakým způsobem jej vyšlehaným sněhem ozdobíte, je jen na vás. Můžete zvolit zdobicí špičku, sáček nebo jej nanést jen ve vlnách lžící.

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Americká
Sváteční
Dezert
Ingredience
Složení 8 porcí
- Cukr moučkový 270 g
- Mouka hladká 360 g
- Sůl
- Máslo 160 g
- Vejce 5 ks
- Fazole
- Jablko 5 ks
- Voda 200 ml
- Cukr vanilkový 1 ks
- Cukr moučkový 270 g
- Mouka hladká 360 g
- Sůl
- Máslo 160 g
- Vejce 5 ks
- Fazole
- Jablko 5 ks
- Voda 200 ml
- Cukr vanilkový 1 ks


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.