Italská kapsa plněná šunkou a sýrem
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Plátky masa na boku nařízněte a vzniklou kapsu naplňte bazalkou, feferonkami, šunkou a sýrem. Po stranách zpevněte párátky.
2. Povrch osolte a opepřete a zakapejte olejem. Nechte odležet 20 minut.
3. Na rozpáleném roštu opékejte 10 minut z každé strany.
4. Plátky rozkrojte a podávejte se salátem z grilovaných paprik.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Italská kapsa plněná šunkou a sýrem
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Plátky masa na boku nařízněte a vzniklou kapsu naplňte bazalkou, feferonkami, šunkou a sýrem. Po stranách zpevněte párátky.
2. Povrch osolte a opepřete a zakapejte olejem. Nechte odležet 20 minut.
3. Na rozpáleném roštu opékejte 10 minut z každé strany.
4. Plátky rozkrojte a podávejte se salátem z grilovaných paprik.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio