
Italská kapsa plněná šunkou a sýrem
Postup přípravy
1. Plátky masa na boku nařízněte a vzniklou kapsu naplňte bazalkou, feferonkami, šunkou a sýrem. Po stranách zpevněte párátky.
2. Povrch osolte a opepřete a zakapejte olejem. Nechte odležet 20 minut.
3. Na rozpáleném roštu opékejte 10 minut z každé strany.
4. Plátky rozkrojte a podávejte se salátem z grilovaných paprik.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod