Italská kapsa plněná šunkou a sýrem
Ingredience
4 | vepřové řízky z kýty |
1 | hrst bazalky |
60 g | zelených a červených feferonek |
60 g | schwarzwaldské šunky |
50 g | sýru gouda |
sůl, pepř | |
2 | lžíce olivového oleje |
Postup přípravy
1. Plátky masa na boku nařízněte a vzniklou kapsu naplňte bazalkou, feferonkami, šunkou a sýrem. Po stranách zpevněte párátky.
2. Povrch osolte a opepřete a zakapejte olejem. Nechte odležet 20 minut.
3. Na rozpáleném roštu opékejte 10 minut z každé strany.
4. Plátky rozkrojte a podávejte se salátem z grilovaných paprik.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY