
Hustá rybí polévka ze tří druhů ryb
Tato vydatná polévka bude netradiční ozdobou vánoční tabule. Jestli si na ni netroufnete na Štědrý den, určitě ji vyzkoušejte při jiné příležitosti.

Velmi snadné
46-60 minut
0/5
Česká
Vánoce
Polévka
Ingredience
Složení 4 porce
- Petrželka čerstvá 2 snít.
- Bobkový list 2 ks
- Rajče 3 ks
- Tymián čerstvý 2 snít.
- Cibule 1 ks
- Olej olivový
- Pórek 1 ks
- Česnek 2 strouž.
- Badyán celý 1 ks
- Rajský protlak 150 g
- Bílé víno suché 250 ml
- Vývar zeleninový 1 l
- Brambory 2 ks
- Losos 150 g
- Kapr 150 g
- Sůl
- Treska 150 g
- Petrželka čerstvá 2 snít.
- Bobkový list 2 ks
- Rajče 3 ks
- Tymián čerstvý 2 snít.
- Cibule 1 ks
- Olej olivový
- Pórek 1 ks
- Česnek 2 strouž.
- Badyán celý 1 ks
- Rajský protlak 150 g
- Bílé víno suché 250 ml
- Vývar zeleninový 1 l
- Brambory 2 ks
- Losos 150 g
- Kapr 150 g


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.