Hrušky pošírované v čaji
Ingredience
1 | litr vody |
330 g | krupicového cukru |
5 | hřebíčků |
1 | svitek skořice |
3 | tobolky kardamomu, rozdrcené |
2 | sáčky černého čaje |
4 | pevné hrušky, oloupané |
Postup přípravy
Vodu s cukrem, hřebíčkem, skořicí, kardamomem a čajovými sáčky přiveďte v hrnci k varu. Po chvilce vyndejte čajové sáčky a do hrnce vložte hrušky. Zakryjte je kusem pečicího papíru a zatižte poklicí či talířem tak, aby zůstaly ponořené. Snižte plamen a nechte zvolna vařit 35–40 minut, aby byly hrušky měkké. Opatrně je vyjměte, zesilte oheň a sirup vařte ještě 20–25 minut, dokud nezhoustne. Hrušky podávejte přelité sirupem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY