Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Hrušky pošírované v čaji

Další recepty a články

Affogato italská zmrzlinová...
Affogato italská...
Affogato italská zmrzlinová...
Affogato italská zmrzlinová...
Ananasová salsa
Ananasová salsa
Ananasová salsa
Ananasová salsa
Batátové hranolky s rozmarýnem
Batátové hranolky s...
Batátové hranolky s rozmarýnem
Batátové hranolky s rozmarýnem
Borůvková limonáda na výlet
Borůvková limonáda...
Borůvková limonáda na výlet
Borůvková limonáda na výlet

Hrušky pošírované v čaji

Co budete potřebovat

1 litr vody
330 g krupicového cukru
5 hřebíčků
1 svitek skořice
3 tobolky kardamomu, rozdrcené
2 sáčky černého čaje
4 pevné hrušky, oloupané

Jak na to?

Vodu s cukrem, hřebíčkem, skořicí, kardamomem a čajovými sáčky přiveďte v hrnci k varu. Po chvilce vyndejte čajové sáčky a do hrnce vložte hrušky. Zakryjte je kusem pečicího papíru a zatižte poklicí či talířem tak, aby zůstaly ponořené. Snižte plamen a nechte zvolna vařit 35–40 minut, aby byly hrušky měkké. Opatrně je vyjměte, zesilte oheň a sirup vařte ještě 20–25 minut, dokud nezhoustne. Hrušky podávejte přelité sirupem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hrušky pošírované v čaji

Snadné Magazín 10/2015
Průměrné hodnocení 5 (3)

Co budete potřebovat

1 litr vody
330 g krupicového cukru
5 hřebíčků
1 svitek skořice
3 tobolky kardamomu, rozdrcené
2 sáčky černého čaje
4 pevné hrušky, oloupané

Jak na to?

Vodu s cukrem, hřebíčkem, skořicí, kardamomem a čajovými sáčky přiveďte v hrnci k varu. Po chvilce vyndejte čajové sáčky a do hrnce vložte hrušky. Zakryjte je kusem pečicího papíru a zatižte poklicí či talířem tak, aby zůstaly ponořené. Snižte plamen a nechte zvolna vařit 35–40 minut, aby byly hrušky měkké. Opatrně je vyjměte, zesilte oheň a sirup vařte ještě 20–25 minut, dokud nezhoustne. Hrušky podávejte přelité sirupem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Affogato italská zmrzlinová...
Affogato italská zmrzlinová...
Affogato italská zmrzlinová...
Affogato italská zmrzlinová...
Ananasová salsa
Ananasová salsa
Ananasová salsa
Ananasová salsa
Batátové hranolky s rozmarýnem
Batátové hranolky s rozmarýnem
Batátové hranolky s rozmarýnem
Batátové hranolky s rozmarýnem
Borůvková limonáda na výlet
Borůvková limonáda na výlet
Borůvková limonáda na výlet
Borůvková limonáda na výlet

Inspirujte se podobnými recepty