Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Hrušky pošírované v čaji

Další recepty a články

Bio celozrnná bábovka s jablky...
Bio celozrnná...
Bio celozrnná bábovka s jablky...
Bio celozrnná bábovka s jablky...
Bio cizrna v paprikovorajčatov...
Bio cizrna v...
Bio cizrna v paprikovorajčatov...
Bio cizrna v paprikovorajčatov...
Bio cuketová polévka s...
Bio cuketová polévka...
Bio cuketová polévka s...
Bio cuketová polévka s...
Bio hovězí kousky s kapustovým...
Bio hovězí kousky s...
Bio hovězí kousky s kapustovým...
Bio hovězí kousky s kapustovým...

Hrušky pošírované v čaji

Co budete potřebovat

1 litr vody
330 g krupicového cukru
5 hřebíčků
1 svitek skořice
3 tobolky kardamomu, rozdrcené
2 sáčky černého čaje
4 pevné hrušky, oloupané

Jak na to?

Vodu s cukrem, hřebíčkem, skořicí, kardamomem a čajovými sáčky přiveďte v hrnci k varu. Po chvilce vyndejte čajové sáčky a do hrnce vložte hrušky. Zakryjte je kusem pečicího papíru a zatižte poklicí či talířem tak, aby zůstaly ponořené. Snižte plamen a nechte zvolna vařit 35–40 minut, aby byly hrušky měkké. Opatrně je vyjměte, zesilte oheň a sirup vařte ještě 20–25 minut, dokud nezhoustne. Hrušky podávejte přelité sirupem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hrušky pošírované v čaji

Snadné Magazín 10/2015
Průměrné hodnocení 5 (3)

Co budete potřebovat

1 litr vody
330 g krupicového cukru
5 hřebíčků
1 svitek skořice
3 tobolky kardamomu, rozdrcené
2 sáčky černého čaje
4 pevné hrušky, oloupané

Jak na to?

Vodu s cukrem, hřebíčkem, skořicí, kardamomem a čajovými sáčky přiveďte v hrnci k varu. Po chvilce vyndejte čajové sáčky a do hrnce vložte hrušky. Zakryjte je kusem pečicího papíru a zatižte poklicí či talířem tak, aby zůstaly ponořené. Snižte plamen a nechte zvolna vařit 35–40 minut, aby byly hrušky měkké. Opatrně je vyjměte, zesilte oheň a sirup vařte ještě 20–25 minut, dokud nezhoustne. Hrušky podávejte přelité sirupem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Bio celozrnná bábovka s jablky...
Bio celozrnná bábovka s jablky...
Bio celozrnná bábovka s jablky...
Bio celozrnná bábovka s jablky...
Bio cizrna v paprikovorajčatov...
Bio cizrna v paprikovorajčatov...
Bio cizrna v paprikovorajčatov...
Bio cizrna v paprikovorajčatov...
Bio cuketová polévka s...
Bio cuketová polévka s...
Bio cuketová polévka s...
Bio cuketová polévka s...
Bio hovězí kousky s kapustovým...
Bio hovězí kousky s kapustovým...
Bio hovězí kousky s kapustovým...
Bio hovězí kousky s kapustovým...

Inspirujte se podobnými recepty