Hruškový koláč vzhůru nohama!
Ingredience
200 g | hladké mouky NP Bio |
2 | lžičky prášku do pečiva |
1⁄2 | lžičky mletého muškátového oříšku |
1⁄2 | lžičky soli |
160 g | másla |
150 g | třtinového cukru NP Bio |
3 | vejce NP Bio |
65 ml | mandlového mléka |
3 | lžíce instantní kávy |
2 | lžíce vody |
125 g | vlašských ořechů |
2 | lžičky mleté skořice |
3 | hrušky |
125 g | cukru moučky |
Postup přípravy
1. V misce smíchejte mouku, prášek do pečiva, muškátový oříšek a sůl.
2. V druhé míse vyšlehejte 150 g změklého másla s cukrem do jemné pěny, přidejte vejce a 3 lžíce mandlového mléka. Kávu rozmíchejte ve dvou lžících vroucí vody, přidejte do směsi a vše zamíchejte.
3. Přidejte moučnou směs, nakrájené ořechy a promíchejte v hladké těsto.
4. Formu o průměru 23 cm vymažte studeným máslem a poprašte skořicí.
5. Ve dvou vrstvách vyskládejte na dno plátky oloupané hrušky bez jádřinců.
6. Těsto přelijte do formy a pečte dozlatova 40 minut v troubě na 180 °C.
7. Na polevu smíchejte 125 g cukru s 60 ml mandlového mléka. Před podáváním přelijte polevou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY