
Hruškovojablečný kompot se skořicí a ostružinami
Na kompoty jsou nejvhodnější jablka, hrušky, peckoviny a některé bobuloviny. Kompot před zavařením lehce osolte, sůl paradoxně zvýrazní sladkost a „vytáhne“ chuť ovoce.

Snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Recepty na každý den
Dezert
Ingredience
Složení 4 porce
- Jablko 2 ks
- Voda 300 ml
- Hruška 2 ks
- Badyán celý 1 ks
- Skořice celá 1 ks
- Hřebíček 3 ks
- Sůl
- Citron BIO 1 ks
- Ostružiny 100 g
- Cukr třtinový BIO 1 plž
- Jablko 2 ks
- Voda 300 ml
- Hruška 2 ks
- Badyán celý 1 ks
- Skořice celá 1 ks
- Hřebíček 3 ks
- Sůl
- Citron BIO 1 ks
- Ostružiny 100 g
- Cukr třtinový BIO 1 plž


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.