Hruškovojablečný kompot se skořicí a ostružinami
Ingredience
2 | jablka |
2 | hrušky |
300 ml | vody |
1 | celá skořice |
1 | hvězdička badyánu |
3 | hřebíčky |
sůl | |
1 | citron NP Bio |
1 | lžíce třtinového cukru NP Bio |
100 g | ostružin |
Postup přípravy
1. Jablka a hrušky zbavte jádřinců a nakrájejte na čtvrtiny.
2. Do nízkého širšího hrnce vlijte vodu, přidejte koření, citronovou kůru, šťávu z půlky citronu a cukr. Přiveďte k varu.
3. Vložte jablka, vařte 4 minuty, vložte hrušky a vařte další 4 minuty. Z kompotu vyjměte koření a vsypte ostružiny. Rozdělte do sklenic a nechte vychladnout.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY