×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Hruška po italsku s pistáciemi

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Hruška po italsku s pistáciemi

Co budete potřebovat

700 ml vody
500 ml suchého bílého vína
300 g třtinového cukru
2 celé skořice
3 kousky badyánu
1 lžička mleté skořice
1⁄4 lžičky muškátového oříšku
4 hrušky
100 g hořké čokolády (70 %)
100 ml plnotučného mléka
40 g pistácií

Jak na to?

1. Vodu, víno, cukr a koření přiveďte k varu. Do lázně vložte oloupané hrušky, snižte teplotu a nechte hodinu pozvolna vařit.
2. Hrušky vyjměte a nechte okapat. Zbývající tekutinu sceďte a zredukujte na sirup.
3. Čokoládu nalámanou na menší kousky rozpusťte ve vodní lázni a přimíchejte teplé mléko.
4. Hrušky podávejte namočené v rozpuštěné čokoládové směsi a ozdobené nadrobno nasekanými pistáciemi. Můžete je také zalít zbylým sirupem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hruška po italsku s pistáciemi

Dezert Velmi snadné Sladká jídla Něco lehkého Vegetariánské Magazín 11/2019 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

700 ml vody
500 ml suchého bílého vína
300 g třtinového cukru
2 celé skořice
3 kousky badyánu
1 lžička mleté skořice
1⁄4 lžičky muškátového oříšku
4 hrušky
100 g hořké čokolády (70 %)
100 ml plnotučného mléka
40 g pistácií

Jak na to?

1. Vodu, víno, cukr a koření přiveďte k varu. Do lázně vložte oloupané hrušky, snižte teplotu a nechte hodinu pozvolna vařit.
2. Hrušky vyjměte a nechte okapat. Zbývající tekutinu sceďte a zredukujte na sirup.
3. Čokoládu nalámanou na menší kousky rozpusťte ve vodní lázni a přimíchejte teplé mléko.
4. Hrušky podávejte namočené v rozpuštěné čokoládové směsi a ozdobené nadrobno nasekanými pistáciemi. Můžete je také zalít zbylým sirupem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Inspirujte se podobnými recepty