
Hruška po italsku s pistáciemi
Postup přípravy
1. Vodu, víno, cukr a koření přiveďte k varu. Do lázně vložte oloupané hrušky, snižte teplotu a nechte hodinu pozvolna vařit.
2. Hrušky vyjměte a nechte okapat. Zbývající tekutinu sceďte a zredukujte na sirup.
3. Čokoládu nalámanou na menší kousky rozpusťte ve vodní lázni a přimíchejte teplé mléko.
4. Hrušky podávejte namočené v rozpuštěné čokoládové směsi a ozdobené nadrobno nasekanými pistáciemi. Můžete je také zalít zbylým sirupem.
Jak na to?
Pomohl vám recept?
2hodnocení5
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod