Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Hovězí t-bone steak s cibulovým čatní

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a ...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Hovězí t-bone steak s cibulovým čatní

Co budete potřebovat

500 g červené cibule
20 ml olivového oleje
10 g másla
1 chilli paprička
200 g cukru krystalu
sůl
2 snítky čerstvého tymiánu
200 ml balsamikového octa
4 hovězí T-bone steaky Albert Excellent
pepř
1⁄2 lžičky chilli vloček
100 g špeku

Jak na to?

1. Oloupejte cibuli, nakrájejte ji na půlkolečka a v pánvi orestujte na rozpáleném oleji a másle.

2. Chilli papričku zbavte semínek, nadrobno nakrájejte a přidejte k cibuli. Přisypte cukr, lžičku soli a lístky tymiánu. Přilijte balsamikový ocet a za občasného míchání vařte 30 minut na mírném ohni.

3. U steaků pokojové teploty prořízněte vnější tukovou vrstvu na několika místech, aby se na grilu nekroutily. Osolte, opepřete a posypte chilli vločkami. Rozpálenou grilovací mřížku potřete špekem. Grilujte 2,5–6 minut z každé strany dle preference a tloušťky. Hotový T-bone steak zabalte do alobalu a nechte 5 minut odpočinout.

4. Steaky podávejte s cibulovým čatní.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hovězí t-bone steak s cibulovým čatní

Hlavní chod Snadné Maso Bezlepkové Magazín 5/2021 Počet porcí: 4
(0)
T-bone steak ALBERT EXCELLENT, PŮVOD: ČESKO, DOBA ZRÁNÍ: MIN. 21 DNŮ. Svůj název získal podle tvaru kosti připomínající písmeno T. Protíná dva svaly. Pravou svíčkovou, nejdražší kus hovězího s velmi jemným masem a tenkými vlákny, a nízký roštěnec se silnějšími vlákny a tukovým krytím po obvodu.

Co budete potřebovat

500 g červené cibule
20 ml olivového oleje
10 g másla
1 chilli paprička
200 g cukru krystalu
sůl
2 snítky čerstvého tymiánu
200 ml balsamikového octa
4 hovězí T-bone steaky Albert Excellent
pepř
1⁄2 lžičky chilli vloček
100 g špeku

Jak na to?

1. Oloupejte cibuli, nakrájejte ji na půlkolečka a v pánvi orestujte na rozpáleném oleji a másle.

2. Chilli papričku zbavte semínek, nadrobno nakrájejte a přidejte k cibuli. Přisypte cukr, lžičku soli a lístky tymiánu. Přilijte balsamikový ocet a za občasného míchání vařte 30 minut na mírném ohni.

3. U steaků pokojové teploty prořízněte vnější tukovou vrstvu na několika místech, aby se na grilu nekroutily. Osolte, opepřete a posypte chilli vločkami. Rozpálenou grilovací mřížku potřete špekem. Grilujte 2,5–6 minut z každé strany dle preference a tloušťky. Hotový T-bone steak zabalte do alobalu a nechte 5 minut odpočinout.

4. Steaky podávejte s cibulovým čatní.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Inspirujte se podobnými recepty