Hovězí steak
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Očištěné maso vložte do marinády z prolisovaného česneku, cibule nakrájené najemno, pepře, oregana a piva. Nechte marinovat nejméně 6 hodin, ideálně přes noc.
2. Steak vložte na rozpálený olej. Použijte pánev s tlustým dnem a nepřilnavým povrchem.
3. Nechte zatáhnout.
4. Pro velmi jemně propečený steak (rare) opékejte 1,5–3 minuty z každé strany, pro středně propečený (medium) 3–5 minut z každé strany, pro kompletně propečený (well done) 5–7 minut z každé strany.
5. Vyjměte z pánve a nechte cca 3 minuty odpočinout.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Hovězí steak
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Očištěné maso vložte do marinády z prolisovaného česneku, cibule nakrájené najemno, pepře, oregana a piva. Nechte marinovat nejméně 6 hodin, ideálně přes noc.
2. Steak vložte na rozpálený olej. Použijte pánev s tlustým dnem a nepřilnavým povrchem.
3. Nechte zatáhnout.
4. Pro velmi jemně propečený steak (rare) opékejte 1,5–3 minuty z každé strany, pro středně propečený (medium) 3–5 minut z každé strany, pro kompletně propečený (well done) 5–7 minut z každé strany.
5. Vyjměte z pánve a nechte cca 3 minuty odpočinout.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio