
Hovězí queensland steak s pálivými bylinkami
Postup přípravy
Česnek utřete se solí a poté přidejte pepř a nasekané bylinky. Hovězí queensland steaky lehce poklepejte dlaní a po obou stranách důkladně vetřete bylinkovou směs, doslova ji vpracujte do masa.
Na těžkou pánev se silným dnem vložte připravené maso potřené olejem a opečte z obou stran, podle toho, jak propečený steak chcete mít (viz strana 25). Po upečení je vhodné nechat maso chvíli odpočívat na talíři, který zakryjete alobalem.
Pomohl vám recept?
2hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod