×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Hovězí queensland steak s pálivými bylinkami
30 minut , Hlavní chod , Velmi snadné , Maso , Bezlepkové ,

Hovězí queensland steak s pálivými bylinkami

Co budu potřebovat

4 stroužky česneku
1 lžíce soli
1 lžička pepře
1 lžička kajenského pepře
1 lžíce nasekaného tymiánu
1 lžíce nasekaného rozmarýnu
1 lžička šalvěje
4 hovězí queensland steaky
rostlinný olej

Jak na to?

Česnek utřete se solí a poté přidejte pepř a nasekané bylinky. Hovězí queensland steaky lehce poklepejte dlaní a po obou stranách důkladně vetřete bylinkovou směs, doslova ji vpracujte do masa.
Na těžkou pánev se silným dnem vložte připravené maso potřené olejem a opečte z obou stran, podle toho, jak propečený steak chcete mít (viz strana 25). Po upečení je vhodné nechat maso chvíli odpočívat na talíři, který zakryjete alobalem.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Hovězí burgery a  batátové hranolky

    Maso nad 60 minut
  • Hovězí kližka s voňavým kořením

    Maso nad 60 minut
  • Kuřecí prsa s pečenou mrkví

    Maso 45 minut