Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Hovězí queensland steak s pálivými bylinkami

Hovězí queensland steak s pálivými bylinkami

Ingredience

4 stroužky česneku
1 lžíce soli
1 lžička pepře
1 lžička kajenského pepře
1 lžíce nasekaného tymiánu
1 lžíce nasekaného rozmarýnu
1 lžička šalvěje
4 hovězí queensland steaky
rostlinný olej

Postup přípravy

Česnek utřete se solí a poté přidejte pepř a nasekané bylinky. Hovězí queensland steaky lehce poklepejte dlaní a po obou stranách důkladně vetřete bylinkovou směs, doslova ji vpracujte do masa.
Na těžkou pánev se silným dnem vložte připravené maso potřené olejem a opečte z obou stran, podle toho, jak propečený steak chcete mít (viz strana 25). Po upečení je vhodné nechat maso chvíli odpočívat na talíři, který zakryjete alobalem.

Pomohl vám recept?
2hodnocení4

Další videorecepty