
Hovězí guláš se zeleninou
Když se vám na horách nechce pouštět do velkého vaření, přijde vhod delikátní guláš připravený metodou sous vide, který najdete v našich hypermarketech. Guláš připravte podle návodu, sbalte si ho s sebou a v kotlíku pak jen ohřejte.
Postup přípravy
Vyjměte maso z papírové krabičky a v igelitovém obalu vložte do trouby. Dopečte dvacet minut při teplotě 180 °C. Podle chuti osolte a opepřete, případně přidejte pálivou papriku a čerstvou petrželku.
Pomohl vám recept?
7hodnocení2
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod