Když se vám na horách nechce pouštět do velkého vaření, přijde vhod delikátní guláš připravený metodou sous vide, který najdete v našich hypermarketech. Guláš připravte podle návodu, sbalte si ho s sebou a v kotlíku pak jen ohřejte.
Velmi snadné
16-30 minut
3/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Hovězí guláš se zeleninou hotový 2 ks
Petrželka čerstvá 1 hrs.
Hovězí guláš se zeleninou hotový 2 ks
Petrželka čerstvá 1 hrs.
Příprava
1
Vyjměte maso z papírové krabičky a v igelitovém obalu vložte do trouby. Dopečte dvacet minut při teplotě 180 °C. Podle chuti osolte a opepřete, případně přidejte pálivou papriku a čerstvou petrželku.
1
Vyjměte maso z papírové krabičky a v igelitovém obalu vložte do trouby. Dopečte dvacet minut při teplotě 180 °C. Podle chuti osolte a opepřete, případně přidejte pálivou papriku a čerstvou petrželku.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!