1
Hrušky rozčtvrte a zbavte jádřinců. Jeden pomeranč oloupejte, druhý pokrájejte i se slupkou na měsíčky.
2
Čtyři hrušky vložte do hrnce, zbylé dejte stranou. Přidejte brusinky, oloupaný pomeranč, hřebíček, 1 svitek skořice, rozmarýn a cukr. Zalijte vodou a přiveďte k varu. Vařte 15 minut.
3
Vlijte cider a vařte 1 minutu. Poté přeceďte.
4
Do sklenic se silnějším sklem rozdělte zbylý pokrájený pomeranč, hrušku a rozčtvrcené jablko, pár brusinek, svitek skořice a po jednom badyánu. Přelijte ciderem a podávejte.
1
Hrušky rozčtvrte a zbavte jádřinců. Jeden pomeranč oloupejte, druhý pokrájejte i se slupkou na měsíčky.
2
Čtyři hrušky vložte do hrnce, zbylé dejte stranou. Přidejte brusinky, oloupaný pomeranč, hřebíček, 1 svitek skořice, rozmarýn a cukr. Zalijte vodou a přiveďte k varu. Vařte 15 minut.
3
Vlijte cider a vařte 1 minutu. Poté přeceďte.
4
Do sklenic se silnějším sklem rozdělte zbylý pokrájený pomeranč, hrušku a rozčtvrcené jablko, pár brusinek, svitek skořice a po jednom badyánu. Přelijte ciderem a podávejte.