Horký cider s hruškami
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Hrušky rozčtvrte a zbavte jádřinců. Jeden pomeranč oloupejte, druhý pokrájejte i se slupkou na měsíčky.
2. Čtyři hrušky vložte do hrnce, zbylé dejte stranou. Přidejte brusinky, oloupaný pomeranč, hřebíček, 1 svitek skořice, rozmarýn a cukr. Zalijte vodou a přiveďte k varu. Vařte 15 minut.
3. Vlijte cider a vařte 1 minutu. Poté přeceďte.
4. Do sklenic se silnějším sklem rozdělte zbylý pokrájený pomeranč, hrušku a rozčtvrcené jablko, pár brusinek, svitek skořice a po jednom badyánu. Přelijte ciderem a podávejte.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Horký cider s hruškami
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Hrušky rozčtvrte a zbavte jádřinců. Jeden pomeranč oloupejte, druhý pokrájejte i se slupkou na měsíčky.
2. Čtyři hrušky vložte do hrnce, zbylé dejte stranou. Přidejte brusinky, oloupaný pomeranč, hřebíček, 1 svitek skořice, rozmarýn a cukr. Zalijte vodou a přiveďte k varu. Vařte 15 minut.
3. Vlijte cider a vařte 1 minutu. Poté přeceďte.
4. Do sklenic se silnějším sklem rozdělte zbylý pokrájený pomeranč, hrušku a rozčtvrcené jablko, pár brusinek, svitek skořice a po jednom badyánu. Přelijte ciderem a podávejte.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio