Horká čokoláda s chilli papričkou
Ingredience
100 ml | mléka |
2 | menší chilli papričky |
1 | lžíce smetany ke šlehání |
1 | lžíce medu |
100 g | tmavé 70% čokolády |
100 g | mléčné 30% čokolády |
1 | kelímek smetany ke šlehání |
Postup přípravy
Hledáte něco, co vás opravdu zahřeje? Odpověď zní horká čokoláda s chilli.
1) Mléko nalijte do rendlíku, přidejte 1 nasekanou chilli papričku a nechte přes noc louhovat.
2) Druhý den přidejte k mléku smetanu a med a přiveďte těsně pod bod varu.
3) Sejměte z ohně, vyndejte kousky papričky, přidejte obě nalámané čokolády a míchejte, dokud nezískáte krásně hustou horkou čokoládu.
4) Rozdělte ji do dvou kalíšků a podávejte s dotuha ušlehanou šlehačkou, ozdobenou kousky nakrájené druhé chilli papričky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY