ReceptyGrilovaný pstruh v alobalu se zeleninou
Albert logoAlbert logo
  • Grilovaný pstruh v alobalu se zeleninou

Grilovaný pstruh v alobalu se zeleninou

Grilovaný pstruh v alobalu se zeleninou
Snadné
16-30 minut
4/5
Česká
Grilování
Hlavní chod

Ingredience

Složení
2 porce
  • Sůl
  • Pstruh celý 2 ks
  • Citron 2 ks
  • Olej olivový
  • Máta 1 hrs.
  • Petrželka čerstvá 1 hrs.
  • Sůl
  • Pstruh celý 2 ks
  • Citron 2 ks
  • Olej olivový
  • Máta 1 hrs.
  • Petrželka čerstvá 1 hrs.

Příprava

1
Ryby omyjte, osušte a ze všech stran osolte. Sůl vetřete i do břišní dutiny.
2
Z plátků citronů, olivového oleje, máty a petrželky vytvořte směs, kterou pstruhy naplňte.
3
Každou rybu zabalte do alobalu a grilujte zhruba 15 minut. Jako přílohu podávejte grilovanou zeleninu.
1
Ryby omyjte, osušte a ze všech stran osolte. Sůl vetřete i do břišní dutiny.
2
Z plátků citronů, olivového oleje, máty a petrželky vytvořte směs, kterou pstruhy naplňte.
3
Každou rybu zabalte do alobalu a grilujte zhruba 15 minut. Jako přílohu podávejte grilovanou zeleninu.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě dnes

Od 16.04.2025 do 20.04.2025

Platný ještě dnes

Od 09.04.2025 do 20.04.2025

Platný ještě dnes

Od 09.04.2025 do 20.04.2025

Platný ještě dnes

Od 16.04.2025 do 20.04.2025

Platný ještě dnes

Od 09.04.2025 do 20.04.2025

Platný ještě dnes

Od 09.04.2025 do 20.04.2025

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.