Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Grilovaný losos se zeleninovým bulgurem

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Grilovaný losos se zeleninovým bulgurem

Co budete potřebovat

150 g bulguru
1 kostka zeleninového bujonu
2 steaky z lososa
Sůl, pepř
½ citronu
2 hrsti rukoly
100 g cherry rajčat, rozpůlených
1 červená cibule, pokrájená na tenká kolečka
100 g kompotovaných mandarinek, scezených
100 g bílého jogurtu
2 lžičky majonézy
Hrst lístků tymiánu
½ hrsti čerstvé bazalky, nasekané nadrobno
½ hrsti hladkolisté petržele, nasekané nadrobno
2 lžíce olivového oleje
Bílé víno

Jak na to?

Bulgur s bujonem uvařte dle návodu. Nechte vychladnout. Lososa osolte, opepřete a ogrilujte. Zakápněte citronem. Bulgur promíchejte se zeleninou a mandarinkami. V misce promíchejte zbylé suroviny ze seznamu. Podávejte s bylinkovým dresinkem a bílým vínem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaný losos se zeleninovým bulgurem

Hlavní chod Snadné Středomořská Ryby Něco lehkého Tip týdne
Průměrné hodnocení 5 (3)

Co budete potřebovat

150 g bulguru
1 kostka zeleninového bujonu
2 steaky z lososa
Sůl, pepř
½ citronu
2 hrsti rukoly
100 g cherry rajčat, rozpůlených
1 červená cibule, pokrájená na tenká kolečka
100 g kompotovaných mandarinek, scezených
100 g bílého jogurtu
2 lžičky majonézy
Hrst lístků tymiánu
½ hrsti čerstvé bazalky, nasekané nadrobno
½ hrsti hladkolisté petržele, nasekané nadrobno
2 lžíce olivového oleje
Bílé víno

Jak na to?

Bulgur s bujonem uvařte dle návodu. Nechte vychladnout. Lososa osolte, opepřete a ogrilujte. Zakápněte citronem. Bulgur promíchejte se zeleninou a mandarinkami. V misce promíchejte zbylé suroviny ze seznamu. Podávejte s bylinkovým dresinkem a bílým vínem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty