Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

1 balení vepřového boku v pivní marinádě
2 cibule, oloupané, nakrájené na klínky
150 g plátků slaniny
pečivo k podávání
NA SALÁT
½ hlávky zelí
1 mrkev
2 jarní cibulky
hrst nasekané petrželky
sůl a čerstvě mletý pepř
1–2 lžíce vinného octa
1 lžíce cukru
sůl a pepř
1 lžíce majonézy

Postup přípravy

Rozpalte gril. Marinovaný bůček, cibuli a slaninu nakrájejte na plátky a grilujte je ze všech stran dozlatova.
Mezitím připravte salát. Zelí a mrkev nakrájejte na tenké proužky, přidejte nasekané jarní cibulky a petrželku. V misce prošlehejte ocet s cukrem, solí a pepřem a zálivkou zalijte salát. Na závěr vmíchejte majonézu.
Grilované maso podávejte se salátem a čerstvým pečivem.

Pomohl vám recept?
1hodnocení5

Další videorecepty