×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Grilovaný bůček se salátem

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Grilovaný bůček se salátem

Co budete potřebovat

1 balení vepřového boku v pivní marinádě
2 cibule, oloupané, nakrájené na klínky
150 g plátků slaniny
pečivo k podávání
NA SALÁT
½ hlávky zelí
1 mrkev
2 jarní cibulky
hrst nasekané petrželky
sůl a čerstvě mletý pepř
1–2 lžíce vinného octa
1 lžíce cukru
sůl a pepř
1 lžíce majonézy

Jak na to?

Rozpalte gril. Marinovaný bůček, cibuli a slaninu nakrájejte na plátky a grilujte je ze všech stran dozlatova.
Mezitím připravte salát. Zelí a mrkev nakrájejte na tenké proužky, přidejte nasekané jarní cibulky a petrželku. V misce prošlehejte ocet s cukrem, solí a pepřem a zálivkou zalijte salát. Na závěr vmíchejte majonézu.
Grilované maso podávejte se salátem a čerstvým pečivem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaný bůček se salátem

Hlavní chod Velmi snadné Česká Grilování Grilování Petržel kadeřavá Magazín 7-8/2016 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

1 balení vepřového boku v pivní marinádě
2 cibule, oloupané, nakrájené na klínky
150 g plátků slaniny
pečivo k podávání
NA SALÁT
½ hlávky zelí
1 mrkev
2 jarní cibulky
hrst nasekané petrželky
sůl a čerstvě mletý pepř
1–2 lžíce vinného octa
1 lžíce cukru
sůl a pepř
1 lžíce majonézy

Jak na to?

Rozpalte gril. Marinovaný bůček, cibuli a slaninu nakrájejte na plátky a grilujte je ze všech stran dozlatova.
Mezitím připravte salát. Zelí a mrkev nakrájejte na tenké proužky, přidejte nasekané jarní cibulky a petrželku. V misce prošlehejte ocet s cukrem, solí a pepřem a zálivkou zalijte salát. Na závěr vmíchejte majonézu.
Grilované maso podávejte se salátem a čerstvým pečivem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty