×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Grilovaný bůček se salátem

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk...
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou

Grilovaný bůček se salátem

Co budete potřebovat

1 balení vepřového boku v pivní marinádě
2 cibule, oloupané, nakrájené na klínky
150 g plátků slaniny
pečivo k podávání
NA SALÁT
½ hlávky zelí
1 mrkev
2 jarní cibulky
hrst nasekané petrželky
sůl a čerstvě mletý pepř
1–2 lžíce vinného octa
1 lžíce cukru
sůl a pepř
1 lžíce majonézy

Jak na to?

Rozpalte gril. Marinovaný bůček, cibuli a slaninu nakrájejte na plátky a grilujte je ze všech stran dozlatova.
Mezitím připravte salát. Zelí a mrkev nakrájejte na tenké proužky, přidejte nasekané jarní cibulky a petrželku. V misce prošlehejte ocet s cukrem, solí a pepřem a zálivkou zalijte salát. Na závěr vmíchejte majonézu.
Grilované maso podávejte se salátem a čerstvým pečivem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaný bůček se salátem

Hlavní chod Velmi snadné Česká Grilování Grilování Magazín 7-8/2016 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

1 balení vepřového boku v pivní marinádě
2 cibule, oloupané, nakrájené na klínky
150 g plátků slaniny
pečivo k podávání
NA SALÁT
½ hlávky zelí
1 mrkev
2 jarní cibulky
hrst nasekané petrželky
sůl a čerstvě mletý pepř
1–2 lžíce vinného octa
1 lžíce cukru
sůl a pepř
1 lžíce majonézy

Jak na to?

Rozpalte gril. Marinovaný bůček, cibuli a slaninu nakrájejte na plátky a grilujte je ze všech stran dozlatova.
Mezitím připravte salát. Zelí a mrkev nakrájejte na tenké proužky, přidejte nasekané jarní cibulky a petrželku. V misce prošlehejte ocet s cukrem, solí a pepřem a zálivkou zalijte salát. Na závěr vmíchejte majonézu.
Grilované maso podávejte se salátem a čerstvým pečivem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou

Inspirujte se podobnými recepty