×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Grilovaný bůček se salátem

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Grilovaný bůček se salátem

Co budete potřebovat

1 balení vepřového boku v pivní marinádě
2 cibule, oloupané, nakrájené na klínky
150 g plátků slaniny
pečivo k podávání
NA SALÁT
½ hlávky zelí
1 mrkev
2 jarní cibulky
hrst nasekané petrželky
sůl a čerstvě mletý pepř
1–2 lžíce vinného octa
1 lžíce cukru
sůl a pepř
1 lžíce majonézy

Jak na to?

Rozpalte gril. Marinovaný bůček, cibuli a slaninu nakrájejte na plátky a grilujte je ze všech stran dozlatova.
Mezitím připravte salát. Zelí a mrkev nakrájejte na tenké proužky, přidejte nasekané jarní cibulky a petrželku. V misce prošlehejte ocet s cukrem, solí a pepřem a zálivkou zalijte salát. Na závěr vmíchejte majonézu.
Grilované maso podávejte se salátem a čerstvým pečivem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaný bůček se salátem

Hlavní chod Velmi snadné Česká Grilování Grilování Petržel kadeřavá Magazín 7-8/2016 Počet porcí: 4
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

1 balení vepřového boku v pivní marinádě
2 cibule, oloupané, nakrájené na klínky
150 g plátků slaniny
pečivo k podávání
NA SALÁT
½ hlávky zelí
1 mrkev
2 jarní cibulky
hrst nasekané petrželky
sůl a čerstvě mletý pepř
1–2 lžíce vinného octa
1 lžíce cukru
sůl a pepř
1 lžíce majonézy

Jak na to?

Rozpalte gril. Marinovaný bůček, cibuli a slaninu nakrájejte na plátky a grilujte je ze všech stran dozlatova.
Mezitím připravte salát. Zelí a mrkev nakrájejte na tenké proužky, přidejte nasekané jarní cibulky a petrželku. V misce prošlehejte ocet s cukrem, solí a pepřem a zálivkou zalijte salát. Na závěr vmíchejte majonézu.
Grilované maso podávejte se salátem a čerstvým pečivem.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Miniskleník
s ventilací
sleva 45 %
15 bodů + 11990 bez bodů 219

vytváří optimální prostředí pro vyseté a vzrůstající rostlinky.

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.