Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Grilované avokádo

Inspirujte se podobnými recepty

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní

Grilované avokádo

Co budete potřebovat

100 g sýru Halloumi
100 g cherry rajčat
hrst bazalky
1 stroužek česneku
4 lžíce olivového oleje
2 avokáda Albert Excellent

Jak na to?

Halloumi nakrájejte na plátky a opečte na grilu, rajčata ogrilujte vcelku. Opečené haloumi nakrájejte na kostičky. Bazalku rozmixujte s česnekem a olivovým olejem na dresink.
Avokádo podélně rozkrojte a vyndejte pecku. Na řezu lehce potřete olivovým olejem, položte řeznou stranou na gril a zhruba pět minut ogrilujte. Můžete občas mírně přitlačit, aby se opekly pěkné proužky.
Naplňte opečenými rajčaty a nakrájeným halloumi a pokapejte bazalkovým dresinkem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilované avokádo

Hlavní chod Velmi snadné Grilování Bezlepkové Vegetariánské Bazalka , Rajče Magazín 5/2018 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (4)
Připravte se na cestu do gurmánského nebe! Grilování avokáda je neuvěřitelně jednoduché a jeho chuť dokonalá, jelikož dužina teplem povolí a zvláční.

Co budete potřebovat

100 g sýru Halloumi
100 g cherry rajčat
hrst bazalky
1 stroužek česneku
4 lžíce olivového oleje
2 avokáda Albert Excellent

Jak na to?

Halloumi nakrájejte na plátky a opečte na grilu, rajčata ogrilujte vcelku. Opečené haloumi nakrájejte na kostičky. Bazalku rozmixujte s česnekem a olivovým olejem na dresink.
Avokádo podélně rozkrojte a vyndejte pecku. Na řezu lehce potřete olivovým olejem, položte řeznou stranou na gril a zhruba pět minut ogrilujte. Můžete občas mírně přitlačit, aby se opekly pěkné proužky.
Naplňte opečenými rajčaty a nakrájeným halloumi a pokapejte bazalkovým dresinkem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní

Inspirujte se podobnými recepty