Grilovaná pražma se zeleninou
Ingredience
1 kg | pražmy královské |
2 | citrony, šťáva vymačkaná |
sůl | |
mletý bílý pepř | |
olivový olej na zastříknutí | |
svazek petrželky | |
3–4 | stroužky česneku, rozmělněné |
4 | masitá rajčata, na měsíčky |
1 | okurka, na kolečka |
2 | papriky, na proužky |
Postup přípravy
Vykuchané ryby omyjte, osušte a na bocích několikrát nařízněte. Pak ryby z obou stran důkladně potřete citronovou šťávou, osolte, opepřete a zastříkněte olejem. Pozvolna je z obou stran grilujte asi 15 minut.
Zhruba 100 ml oleje si dejte do misky, přidejte k němu nasekanou petrželku a rozmělněné stroužky česneku. Hotové ryby potřete připravenou směsí a podávejte s pokrájenou zeleninou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY