Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

1 kg pražmy královské
2 citrony, šťáva vymačkaná
sůl
mletý bílý pepř
olivový olej na zastříknutí
svazek petrželky
3–4 stroužky česneku, rozmělněné
4 masitá rajčata, na měsíčky
1 okurka, na kolečka
2 papriky, na proužky

Postup přípravy

Vykuchané ryby omyjte, osušte a na bocích několikrát nařízněte. Pak ryby z obou stran důkladně potřete citronovou šťávou, osolte, opepřete a zastříkněte olejem. Pozvolna je z obou stran grilujte asi 15 minut.
Zhruba 100 ml oleje si dejte do misky, přidejte k němu nasekanou petrželku a rozmělněné stroužky česneku. Hotové ryby potřete připravenou směsí a podávejte s pokrájenou zeleninou.

Pomohl vám recept?
9hodnocení4

Další videorecepty