Frittata na anglický způsob
Ingredience
8 | vajec AQ |
50 g | zakysané smetany |
sůl, pepř | |
2 | lžíce slunečnicového oleje AQ |
4 | plátky slaniny AQ, na nudličky |
12 | hříbků nebo žampionů AQ |
4 | menší nebo 2 vetší klobásky |
6 | vařených brambor |
Postup přípravy
Už jste někdy zkoušeli frittatu? A co frittatu na anglický způsob?
1) Troubu předehřejte na 180 °C.
2) Vejce vyklepnete do mísy, metlou je našlehejte, přidejte zakysanou smetanu, osolte a opepřete.
3) Rozpalte pánev s nepřilnavým dnem, přidejte olej a po chvíli i slaninu a houby a zhruba 10 minut opékejte.
4) Poté přidejte kolečka klobás a pokrájené brambory. Promíchejte a opékejte, aby brambory chytly barvu.
5) Následně celý obsah pánve přendejte do menšího máslem vymazaného pekáčku a zalijte vaječnou směsí.
6) Pečte asi 10 až 15 minut.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY