
Fritáta se žampiony
Ohnivé Španělsko nabízí přímořská letoviska, hory i nekonečné večery v rytmu flamenka. Než odjedete na dovolenou, vyzkoušejte uvařit místní speciality u vás v kuchyni a vychutnejte si je jako temperamentní Španělé – v dobré společnosti a s požitkem.
Postup přípravy
1. Nakrájené žampiony pokapejte česnekovým olejem, osolte a opepřete.
2. Rozšlehejte vejce a smíchejte je se žampiony.
3. Rozehřejte slunečnicový olej, přidejte směs a 5 minut opékejte.
4. Když vejce začnou tuhnout, přiklopte pánev talířem a fritátu na něj překlopte.
5. Vraťte fritátu do pánve neopečenou stranou a 5 minut opékerjte z druhé strany.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod