Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Fritata

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Fritata

Co budete potřebovat

1 menší cuketa
1 červená cibule
1 lžíce olivového oleje
6 vajec
100 ml mléka
sůl a pepř
6 cherry rajčat
50 g ementálu

Jak na to?

Cuketu a cibuli nakrájejte na půlkolečka a restujte na pánvi na troše olivového oleje, dokud nechytnou barvu. Vejce rozmíchejte s mlékem, osolte, opepřete, nalijte na zeleninu a na mírném plamenu nechte péct. Rajčata rozpulte, a jakmile začnou vejce tuhnout, naskládejte je mezi opečenou zeleninu.
Když je fritata zespodu opečená, ale navrchu vejce ještě nejsou pevná, nasypte na ni nahrubo nastrouhaný sýr a dejte ji zapéct do trouby pod gril. Postačí minuta nebo dvě, dokud povrch nezezlátne.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Fritata

Hlavní chod Velmi snadné Chuťovky Bezlepkové Vegetariánské Nedělní brunch , Zdravě a vydatně , Rajče Magazín 3/2017 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

1 menší cuketa
1 červená cibule
1 lžíce olivového oleje
6 vajec
100 ml mléka
sůl a pepř
6 cherry rajčat
50 g ementálu

Jak na to?

Cuketu a cibuli nakrájejte na půlkolečka a restujte na pánvi na troše olivového oleje, dokud nechytnou barvu. Vejce rozmíchejte s mlékem, osolte, opepřete, nalijte na zeleninu a na mírném plamenu nechte péct. Rajčata rozpulte, a jakmile začnou vejce tuhnout, naskládejte je mezi opečenou zeleninu.
Když je fritata zespodu opečená, ale navrchu vejce ještě nejsou pevná, nasypte na ni nahrubo nastrouhaný sýr a dejte ji zapéct do trouby pod gril. Postačí minuta nebo dvě, dokud povrch nezezlátne.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty