Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

2 pstruzi
máslo
citronová šťáva
petrželka
olej
sůl
pepř
na zeleninu:
1/2 cukety
10 cherry rajčátek
šalotka

Postup přípravy

Zeleninu si nakrájíme a připravíme do misky. Ze pstruhů uděláme filety, začistíme, osolíme a opepříme.
Na pánvi rozehřejeme olivový olej a filety orestujeme - nejdříve stranu s kůží, pak otočíme. Přidáme trochu másla, nasekanou petrželku a zakápneme citronovou šťávou.
Na druhé pánvi orestujeme na olivovém oleji nejdříve šalotku, pak přisypeme cuketu a nakonec rajčátka.
Na talíř nandáme orestovanou zeleninu, filety a polijeme šťávou z pánve.

Pomohl vám recept?
6hodnocení4

Další videorecepty