Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Filet ze pstruha se zeleninou

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s...
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Filet ze pstruha se zeleninou

Co budete potřebovat

2 pstruzi
máslo
citronová šťáva
petrželka
olej
sůl
pepř
na zeleninu:
1/2 cukety
10 cherry rajčátek
šalotka

Jak na to?

Zeleninu si nakrájíme a připravíme do misky. Ze pstruhů uděláme filety, začistíme, osolíme a opepříme.
Na pánvi rozehřejeme olivový olej a filety orestujeme - nejdříve stranu s kůží, pak otočíme. Přidáme trochu másla, nasekanou petrželku a zakápneme citronovou šťávou.
Na druhé pánvi orestujeme na olivovém oleji nejdříve šalotku, pak přisypeme cuketu a nakonec rajčátka.
Na talíř nandáme orestovanou zeleninu, filety a polijeme šťávou z pánve.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Filet ze pstruha se zeleninou

Hlavní chod Snadné Česká Smažení Petržel kadeřavá , Rajče
Průměrné hodnocení 4 (5)

Co budete potřebovat

2 pstruzi
máslo
citronová šťáva
petrželka
olej
sůl
pepř
na zeleninu:
1/2 cukety
10 cherry rajčátek
šalotka

Jak na to?

Zeleninu si nakrájíme a připravíme do misky. Ze pstruhů uděláme filety, začistíme, osolíme a opepříme.
Na pánvi rozehřejeme olivový olej a filety orestujeme - nejdříve stranu s kůží, pak otočíme. Přidáme trochu másla, nasekanou petrželku a zakápneme citronovou šťávou.
Na druhé pánvi orestujeme na olivovém oleji nejdříve šalotku, pak přisypeme cuketu a nakonec rajčátka.
Na talíř nandáme orestovanou zeleninu, filety a polijeme šťávou z pánve.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Inspirujte se podobnými recepty