Filet ze pstruha se zeleninou
Ingredience
2 | pstruzi |
máslo | |
citronová šťáva | |
petrželka | |
olej | |
sůl | |
pepř | |
na zeleninu: | |
---|---|
1/2 | cukety |
10 | cherry rajčátek |
šalotka |
Postup přípravy
Zeleninu si nakrájíme a připravíme do misky. Ze pstruhů uděláme filety, začistíme, osolíme a opepříme.
Na pánvi rozehřejeme olivový olej a filety orestujeme - nejdříve stranu s kůží, pak otočíme. Přidáme trochu másla, nasekanou petrželku a zakápneme citronovou šťávou.
Na druhé pánvi orestujeme na olivovém oleji nejdříve šalotku, pak přisypeme cuketu a nakonec rajčátka.
Na talíř nandáme orestovanou zeleninu, filety a polijeme šťávou z pánve.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY