Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Fazolové chilli s jarní cibulkou a ředkvičkami

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Fazolové chilli s jarní cibulkou a ředkvičkami

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
4 stroužky česneku, nasekané najemno
2 velké cibule, nasekané najemno
3 lžíce sladké papriky ES
3 lžíce mletého kmínu ES
3 lžíce jablečného octa
2 lžíce třtinového cukru
1 plechovka krájených rajčat ES
sůl, pepř
2 plechovky červených fazolí, slité
K podávání: 450 g uvařené rýže ES
2 jarní cibulky, nasekané
4 ředkvičky nakrájené na plátky

Jak na to?

Ve velké pánvi rozehřejte olej, přidejte česnek a cibuli a nechte pět minut změknout. Vsypte papriku, kmín a pár minut opékejte, poté vlijte ocet, vsypte cukr a po chvíli přidejte i plechovku rajčat. Podle chuti osolte a opepřete. Vařte deset minut, přidejte fazole a vařte dalších deset minut. Fazolové chilli podávejte s rýží, posypané kousky jarní cibulky a kolečky ředkviček.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Fazolové chilli s jarní cibulkou a ředkvičkami

Velmi snadné Mexická Rajče Magazín 3/2012
Průměrné hodnocení 5 (10)

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
4 stroužky česneku, nasekané najemno
2 velké cibule, nasekané najemno
3 lžíce sladké papriky ES
3 lžíce mletého kmínu ES
3 lžíce jablečného octa
2 lžíce třtinového cukru
1 plechovka krájených rajčat ES
sůl, pepř
2 plechovky červených fazolí, slité
K podávání: 450 g uvařené rýže ES
2 jarní cibulky, nasekané
4 ředkvičky nakrájené na plátky

Jak na to?

Ve velké pánvi rozehřejte olej, přidejte česnek a cibuli a nechte pět minut změknout. Vsypte papriku, kmín a pár minut opékejte, poté vlijte ocet, vsypte cukr a po chvíli přidejte i plechovku rajčat. Podle chuti osolte a opepřete. Vařte deset minut, přidejte fazole a vařte dalších deset minut. Fazolové chilli podávejte s rýží, posypané kousky jarní cibulky a kolečky ředkviček.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty