Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Fazolová polévka z magického kotlíku

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených...
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených brambor
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka

Fazolová polévka z magického kotlíku

Co budete potřebovat

20 ml olivového oleje
1⁄2 cibule
2 stroužky česneku
1⁄2 červené papriky
sůl
pepř
4 g římského kmínu
1⁄2 lžičky mletého chilli
250 g rajčatového protlaku
750 ml zeleninového vývaru
40 ml javorového sirupu
450 g sterilovaných červených fazolí
450 g sterilované kukuřice
2 hrsti čerstvého koriandru
1 limeta

Jak na to?

1. Do hrnce vlijte olej a rozpalte ho. Očištěnou cibuli, česnek a papriku nakrájejte nadrobno. Vsypte do hrnce a restujte. Přidejte špetku soli, pepře a opékejte asi 5 minut.

2. Přidejte koření, protlak, vývar, sirup a vše promíchejte a přiveďte k varu. Vařte 20 minut a pak přidejte propláchnuté fazole a kukuřici.

3. Povařte ještě 10 minut. Nakonec dovnitř nasekejte koriandr a dochuťte limetovou šťávou.

4. Polévku přendejte do termosky anebo ohřívejte v kotlíku nad ohněm.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Fazolová polévka z magického kotlíku

Polévka Velmi snadné Táborák Veganské Bezlepkové Bez laktózy Magazín 4/2021 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

20 ml olivového oleje
1⁄2 cibule
2 stroužky česneku
1⁄2 červené papriky
sůl
pepř
4 g římského kmínu
1⁄2 lžičky mletého chilli
250 g rajčatového protlaku
750 ml zeleninového vývaru
40 ml javorového sirupu
450 g sterilovaných červených fazolí
450 g sterilované kukuřice
2 hrsti čerstvého koriandru
1 limeta

Jak na to?

1. Do hrnce vlijte olej a rozpalte ho. Očištěnou cibuli, česnek a papriku nakrájejte nadrobno. Vsypte do hrnce a restujte. Přidejte špetku soli, pepře a opékejte asi 5 minut.

2. Přidejte koření, protlak, vývar, sirup a vše promíchejte a přiveďte k varu. Vařte 20 minut a pak přidejte propláchnuté fazole a kukuřici.

3. Povařte ještě 10 minut. Nakonec dovnitř nasekejte koriandr a dochuťte limetovou šťávou.

4. Polévku přendejte do termosky anebo ohřívejte v kotlíku nad ohněm.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených brambor
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka

Inspirujte se podobnými recepty