Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

1 lžíce olivového oleje BASIC
300 g bílých klobásek
1 cibule, na plátky
2 stroužky česneku, drcené
400g konzerva bílých fazolí, scezená a propláchnutá
800 g konzervovaných rajčat BASIC
1 lžíce třtinového cukru
sůl a černý pepř BASIC
křupavý chleba a nasekaná petrželka k podávání

Postup přípravy

Ve velké hluboké pánvi rozehřejte olej a opečte na něm ze všech stran klobásky, potrvá to 5–6 minut. Přesuňte je na talíř. V tuku, který pustily, opečte cibuli, po cca 5 minutách přidejte česnek, po další minutě vsypte fazole, rajčata a vše oslaďte, osolte a opepřete. Do pánve vraťte klobásky, přikryjte poklicí a přiveďte k varu. Pak odklopte a velmi mírně asi 25 minut vařte, až omáčka zhoustne. Podávejte s čerstvým pečivem a posypané nasekanou petrželkou.

Pomohl vám recept?
33hodnocení4

Další videorecepty