×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Recept Fazole s klobáskami z jednoho hrnce

Další recepty a články

Tábornické sladké brambory na...
Tábornické sladké...
Tábornické sladké brambory na...
Tábornické sladké brambory na...
Táborácké fazole
Táborácké fazole
Táborácké fazole
Táborácké fazole
Kotlíkové lečo
Kotlíkové lečo
Kotlíkové lečo
Kotlíkové lečo
Tábornický guláš v kotlíku
Tábornický guláš v...
Tábornický guláš v kotlíku
Tábornický guláš v kotlíku

Fazole s klobáskami z jednoho hrnce

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje BASIC
300 g bílých klobásek
1 cibule, na plátky
2 stroužky česneku, drcené
400g konzerva bílých fazolí, scezená a propláchnutá
800 g konzervovaných rajčat BASIC
1 lžíce třtinového cukru
sůl a černý pepř BASIC
křupavý chleba a nasekaná petrželka k podávání

Jak na to?

Ve velké hluboké pánvi rozehřejte olej a opečte na něm ze všech stran klobásky, potrvá to 5–6 minut. Přesuňte je na talíř. V tuku, který pustily, opečte cibuli, po cca 5 minutách přidejte česnek, po další minutě vsypte fazole, rajčata a vše oslaďte, osolte a opepřete. Do pánve vraťte klobásky, přikryjte poklicí a přiveďte k varu. Pak odklopte a velmi mírně asi 25 minut vařte, až omáčka zhoustne. Podávejte s čerstvým pečivem a posypané nasekanou petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Fazole s klobáskami z jednoho hrnce

Hlavní chod Snadné Vaření Magazín 11/2015
Průměrné hodnocení 4 (25)

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje BASIC
300 g bílých klobásek
1 cibule, na plátky
2 stroužky česneku, drcené
400g konzerva bílých fazolí, scezená a propláchnutá
800 g konzervovaných rajčat BASIC
1 lžíce třtinového cukru
sůl a černý pepř BASIC
křupavý chleba a nasekaná petrželka k podávání

Jak na to?

Ve velké hluboké pánvi rozehřejte olej a opečte na něm ze všech stran klobásky, potrvá to 5–6 minut. Přesuňte je na talíř. V tuku, který pustily, opečte cibuli, po cca 5 minutách přidejte česnek, po další minutě vsypte fazole, rajčata a vše oslaďte, osolte a opepřete. Do pánve vraťte klobásky, přikryjte poklicí a přiveďte k varu. Pak odklopte a velmi mírně asi 25 minut vařte, až omáčka zhoustne. Podávejte s čerstvým pečivem a posypané nasekanou petrželkou.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Tábornické sladké brambory na...
Tábornické sladké brambory na...
Tábornické sladké brambory na...
Tábornické sladké brambory na...
Táborácké fazole
Táborácké fazole
Táborácké fazole
Táborácké fazole
Kotlíkové lečo
Kotlíkové lečo
Kotlíkové lečo
Kotlíkové lečo
Tábornický guláš v kotlíku
Tábornický guláš v kotlíku
Tábornický guláš v kotlíku
Tábornický guláš v kotlíku

Inspirujte se podobnými recepty