Fazole s klobáskami z jednoho hrnce
Ingredience
1 | lžíce olivového oleje BASIC |
300 g | bílých klobásek |
1 | cibule, na plátky |
2 | stroužky česneku, drcené |
400g | konzerva bílých fazolí, scezená a propláchnutá |
800 g | konzervovaných rajčat BASIC |
1 | lžíce třtinového cukru |
sůl a černý pepř BASIC | |
křupavý chleba a nasekaná petrželka k podávání |
Postup přípravy
Ve velké hluboké pánvi rozehřejte olej a opečte na něm ze všech stran klobásky, potrvá to 5–6 minut. Přesuňte je na talíř. V tuku, který pustily, opečte cibuli, po cca 5 minutách přidejte česnek, po další minutě vsypte fazole, rajčata a vše oslaďte, osolte a opepřete. Do pánve vraťte klobásky, přikryjte poklicí a přiveďte k varu. Pak odklopte a velmi mírně asi 25 minut vařte, až omáčka zhoustne. Podávejte s čerstvým pečivem a posypané nasekanou petrželkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY