×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Fazole s klobáskami z jednoho hrnce

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Fazole s klobáskami z jednoho hrnce

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje BASIC
300 g bílých klobásek
1 cibule, na plátky
2 stroužky česneku, drcené
400g konzerva bílých fazolí, scezená a propláchnutá
800 g konzervovaných rajčat BASIC
1 lžíce třtinového cukru
sůl a černý pepř BASIC
křupavý chleba a nasekaná petrželka k podávání

Jak na to?

Ve velké hluboké pánvi rozehřejte olej a opečte na něm ze všech stran klobásky, potrvá to 5–6 minut. Přesuňte je na talíř. V tuku, který pustily, opečte cibuli, po cca 5 minutách přidejte česnek, po další minutě vsypte fazole, rajčata a vše oslaďte, osolte a opepřete. Do pánve vraťte klobásky, přikryjte poklicí a přiveďte k varu. Pak odklopte a velmi mírně asi 25 minut vařte, až omáčka zhoustne. Podávejte s čerstvým pečivem a posypané nasekanou petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Fazole s klobáskami z jednoho hrnce

Hlavní chod Snadné Vaření Magazín 11/2015
Průměrné hodnocení 4 (26)

Co budete potřebovat

1 lžíce olivového oleje BASIC
300 g bílých klobásek
1 cibule, na plátky
2 stroužky česneku, drcené
400g konzerva bílých fazolí, scezená a propláchnutá
800 g konzervovaných rajčat BASIC
1 lžíce třtinového cukru
sůl a černý pepř BASIC
křupavý chleba a nasekaná petrželka k podávání

Jak na to?

Ve velké hluboké pánvi rozehřejte olej a opečte na něm ze všech stran klobásky, potrvá to 5–6 minut. Přesuňte je na talíř. V tuku, který pustily, opečte cibuli, po cca 5 minutách přidejte česnek, po další minutě vsypte fazole, rajčata a vše oslaďte, osolte a opepřete. Do pánve vraťte klobásky, přikryjte poklicí a přiveďte k varu. Pak odklopte a velmi mírně asi 25 minut vařte, až omáčka zhoustne. Podávejte s čerstvým pečivem a posypané nasekanou petrželkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Inspirujte se podobnými recepty