Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Domácí pastilky proti kašli

Další recepty a články

Nejčokoládovější cookies
Nejčokoládovější...
Nejčokoládovější cookies
Nejčokoládovější cookies
Šunka s marmeládovou glazurou
Šunka s marmeládovou...
Šunka s marmeládovou glazurou
Šunka s marmeládovou glazurou
Palačinkový dort
Palačinkový dort
Palačinkový dort
Palačinkový dort
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake

Domácí pastilky proti kašli

Co budete potřebovat

260 g cukru krystal
125 ml vody
1 lžička medu
½ citronu
3 cm zázvoru
moučkový cukr na obalení

Jak na to?

1. Na pánvi smíchejte cukr, vodu, med, šťávu vymačkanou z půlky citronu a nastrouhaný zázvor. Vařte za stálého míchání cca 20 minut, dokud směs nezhoustne a nezhnědne. Správnou hustotu poznáte, když trochu směsi kápnete do sklenice se studenou vodou. Pokud směs ztvrdne, je už dostatečně svařená. Pokud se ještě táhne, pokračujte ve vaření.

2. Hotovou směs lžící kapejte na plech vyložený pečicím papírem a tvořte kulaté pastilky. Postupujte rychle, protože směs ihned tuhne.

3. Po vychladnutí a ztvrdnutí obalte pastilky v moučkovém cukru, aby se neslepovaly, a uložte třeba do papírového kornoutu nebo plechové krabičky od pastilek.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Domácí pastilky proti kašli

Velmi snadné Anglická Pastilky Vegetariánské Bez laktózy Magazín 11/2020 Počet porcí: 30 pastilek
(0)
Podzim u nás v Česku s sebou přináší upršené počasí, plískanice a také častější nachlazení. V každém koutu planety mají proti nepřízni počasí i pro posílení imunity své tradiční osvědčené recepty. Zkuste se jimi inspirovat.

Co budete potřebovat

260 g cukru krystal
125 ml vody
1 lžička medu
½ citronu
3 cm zázvoru
moučkový cukr na obalení

Jak na to?

1. Na pánvi smíchejte cukr, vodu, med, šťávu vymačkanou z půlky citronu a nastrouhaný zázvor. Vařte za stálého míchání cca 20 minut, dokud směs nezhoustne a nezhnědne. Správnou hustotu poznáte, když trochu směsi kápnete do sklenice se studenou vodou. Pokud směs ztvrdne, je už dostatečně svařená. Pokud se ještě táhne, pokračujte ve vaření.

2. Hotovou směs lžící kapejte na plech vyložený pečicím papírem a tvořte kulaté pastilky. Postupujte rychle, protože směs ihned tuhne.

3. Po vychladnutí a ztvrdnutí obalte pastilky v moučkovém cukru, aby se neslepovaly, a uložte třeba do papírového kornoutu nebo plechové krabičky od pastilek.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Nejčokoládovější cookies
Nejčokoládovější cookies
Nejčokoládovější cookies
Nejčokoládovější cookies
Šunka s marmeládovou glazurou
Šunka s marmeládovou glazurou
Šunka s marmeládovou glazurou
Šunka s marmeládovou glazurou
Palačinkový dort
Palačinkový dort
Palačinkový dort
Palačinkový dort
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake

Inspirujte se podobnými recepty