Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

100 g lískových ořechů
100 g mandlí natural
500 g ovesných vloček
30 g slunečnicových semínek
2 lžičky skořice
150 ml kokosového oleje
60 ml medu
50 g sušených meruněk
50 g sušené papáji
50 g sušených brusinek
50 g čerstvého kokosu Fresh Bistro

Postup přípravy

1. Ořechy a mandle nahrubo nakrájejte.
2. Do větší mísy vložte všechny suché ingredience kromě sušeného ovoce. Pečlivě promíchejte.
3. V malém kastrůlku rozpusťte na mírném ohni olej společně s medem. Přilijte k suché směsi a znovu důkladně promíchejte tak, aby se všechny ingredience dobře obalily v oleji.
4. Směs přesypte na plech vyložený pečicím papírem a pečte v předehřáté troubě na 170 °C 15 minut. Během pečení jednou či dvakrát promíchejte.
5. Po vyjmutí z trouby promíchejte s nahrubo pokrájenými meruňkami, papájou a brusinkami.
6. Před servírováním doplňte plátky čerstvého kokosu.

Jak na to?

Pomohl vám recept?

Další videorecepty