Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Domácí granola s ovocem

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Domácí granola s ovocem

Co budete potřebovat

100 g lískových ořechů
100 g mandlí natural
500 g ovesných vloček
30 g slunečnicových semínek
2 lžičky skořice
150 ml kokosového oleje
60 ml medu
50 g sušených meruněk
50 g sušené papáji
50 g sušených brusinek
50 g čerstvého kokosu Fresh Bistro

Jak na to?

1. Ořechy a mandle nahrubo nakrájejte.
2. Do větší mísy vložte všechny suché ingredience kromě sušeného ovoce. Pečlivě promíchejte.
3. V malém kastrůlku rozpusťte na mírném ohni olej společně s medem. Přilijte k suché směsi a znovu důkladně promíchejte tak, aby se všechny ingredience dobře obalily v oleji.
4. Směs přesypte na plech vyložený pečicím papírem a pečte v předehřáté troubě na 170 °C 15 minut. Během pečení jednou či dvakrát promíchejte.
5. Po vyjmutí z trouby promíchejte s nahrubo pokrájenými meruňkami, papájou a brusinkami.
6. Před servírováním doplňte plátky čerstvého kokosu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Domácí granola s ovocem

Svačina Velmi snadné Něco lehkého Vegetariánské Videorecept Magazín 1/2020 Počet porcí: 900 g
(0)

Co budete potřebovat

100 g lískových ořechů
100 g mandlí natural
500 g ovesných vloček
30 g slunečnicových semínek
2 lžičky skořice
150 ml kokosového oleje
60 ml medu
50 g sušených meruněk
50 g sušené papáji
50 g sušených brusinek
50 g čerstvého kokosu Fresh Bistro

Jak na to?

1. Ořechy a mandle nahrubo nakrájejte.
2. Do větší mísy vložte všechny suché ingredience kromě sušeného ovoce. Pečlivě promíchejte.
3. V malém kastrůlku rozpusťte na mírném ohni olej společně s medem. Přilijte k suché směsi a znovu důkladně promíchejte tak, aby se všechny ingredience dobře obalily v oleji.
4. Směs přesypte na plech vyložený pečicím papírem a pečte v předehřáté troubě na 170 °C 15 minut. Během pečení jednou či dvakrát promíchejte.
5. Po vyjmutí z trouby promíchejte s nahrubo pokrájenými meruňkami, papájou a brusinkami.
6. Před servírováním doplňte plátky čerstvého kokosu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty