
Domácí chléb z kvásku
Když v kuchyni zavoní čerstvě upečený chléb,je to vůně jako z oblíbené pekárny. Vypěstujte si vlastní kvásek, zadělejte na chleba a domácí bochník upečte s láskou!

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Veganské
Pečivo
Ingredience
Složení 2 porce
- Voda 750 ml
- Mouka chlebová BIO 800 g
- Mouka chlebová žitná BIO 200 g
- Droždí čerstvé 100 g
- Sůl 20 g
- Kmín mletý 1 člž
- Voda 750 ml
- Mouka chlebová BIO 800 g
- Mouka chlebová žitná BIO 200 g
- Droždí čerstvé 100 g
- Sůl 20 g
- Kmín mletý 1 člž


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.