
Dobře naložené ředkvičky
Nakládané ředkvičky vydrží v lednici čerstvé až dva týdny. Vyzkoušejte je přidat do salátů, masových sendvičů nebo mexických jídel, třeba plněných tacos. Jako chuťovka doplní také sýrové či uzeninové prkénko.

Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Veganské
Příloha
Ingredience
Složení 1 porcí
- Voda 250 ml
- Ředkvičky 15 ks
- Jablečný ocet 50 ml
- Cukr třtinový 20 g
- Sůl
- Voda 250 ml
- Ředkvičky 15 ks
- Jablečný ocet 50 ml
- Cukr třtinový 20 g
- Sůl


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.