Čtyřpatrové řezy
Ingredience
1 | sáček vanilkového + 1 sáček čokoládového pudinkového prášku |
1 | litr mléka + cukr krupice |
máslo na vymazání plechu | |
2–3 | lžíce hrubé mouky |
800 g | zakysané smetany |
1 | balení 33% smetany |
2 | velké tyčinky margot |
Na těsto: | |
---|---|
4 | vejce |
200 g | krupicového cukru |
320 g | polohrubé mouky |
půl sáčku prášku do pečiva | |
100 ml | slunečnicového oleje + 100 ml mléka |
Postup přípravy
1. Podle návodu na obalu uvařte oba pudinky a nechte je zchladnout.
2. Mezitím udělejte těsto: žloutky utřete s cukrem doběla. Mouku smíchejte s práškem do pečiva a postupně přidávejte k žloutkové směsi. Nakonec vlijte olej a mléko a poté vmíchejte i dotuha ušlehané bílky.
3. Těsto přelijte do vymazaného a hrubou moukou vysypaného plechu. Na syrové těsto dejte oba pudinky, na střídačku je přendávejte lžící. Pečte při 180 °C dvacet až třicet minut. Nechte zcela vychladnout, potřete směsí ušlehané smetany a zakysané smetany a zasypejte nahrubo nastrouhanými margotkami. Podávejte vychlazené.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY