Vážení zákazníci, od pondělí 10. 5. opět najdete bez omezení veškerý sortiment, na který jste zvyklí, v našich prodejnách. Zároveň můžete vyzvedávat kampaňové produkty přímo z určeného stojanu bez SMS objednání.
Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Čtyřpatrové řezy

Další recepty a články

Andělský dort
Andělský dort
Andělský dort
Andělský dort
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na...
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a...
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s...
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem

Čtyřpatrové řezy

Co budete potřebovat

1 sáček vanilkového + 1 sáček čokoládového pudinkového prášku
1 litr mléka + cukr krupice
máslo na vymazání plechu
2–3 lžíce hrubé mouky
800 g zakysané smetany
1 balení 33% smetany
2 velké tyčinky margot
Na těsto:
4 vejce
200 g krupicového cukru
320 g polohrubé mouky
půl sáčku prášku do pečiva
100 ml slunečnicového oleje + 100 ml mléka

Jak na to?

1. Podle návodu na obalu uvařte oba pudinky a nechte je zchladnout.
2. Mezitím udělejte těsto: žloutky utřete s cukrem doběla. Mouku smíchejte s práškem do pečiva a postupně přidávejte k žloutkové směsi. Nakonec vlijte olej a mléko a poté vmíchejte i dotuha ušlehané bílky.
3. Těsto přelijte do vymazaného a hrubou moukou vysypaného plechu. Na syrové těsto dejte oba pudinky, na střídačku je přendávejte lžící. Pečte při 180 °C dvacet až třicet minut. Nechte zcela vychladnout, potřete směsí ušlehané smetany a zakysané smetany a zasypejte nahrubo nastrouhanými margotkami. Podávejte vychlazené.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Čtyřpatrové řezy

Snadné Česká Moučníky a koláče Magazín 5/2010
Průměrné hodnocení 4 (44)

Co budete potřebovat

1 sáček vanilkového + 1 sáček čokoládového pudinkového prášku
1 litr mléka + cukr krupice
máslo na vymazání plechu
2–3 lžíce hrubé mouky
800 g zakysané smetany
1 balení 33% smetany
2 velké tyčinky margot
Na těsto:
4 vejce
200 g krupicového cukru
320 g polohrubé mouky
půl sáčku prášku do pečiva
100 ml slunečnicového oleje + 100 ml mléka

Jak na to?

1. Podle návodu na obalu uvařte oba pudinky a nechte je zchladnout.
2. Mezitím udělejte těsto: žloutky utřete s cukrem doběla. Mouku smíchejte s práškem do pečiva a postupně přidávejte k žloutkové směsi. Nakonec vlijte olej a mléko a poté vmíchejte i dotuha ušlehané bílky.
3. Těsto přelijte do vymazaného a hrubou moukou vysypaného plechu. Na syrové těsto dejte oba pudinky, na střídačku je přendávejte lžící. Pečte při 180 °C dvacet až třicet minut. Nechte zcela vychladnout, potřete směsí ušlehané smetany a zakysané smetany a zasypejte nahrubo nastrouhanými margotkami. Podávejte vychlazené.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Andělský dort
Andělský dort
Andělský dort
Andělský dort
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem

Inspirujte se podobnými recepty