×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Čtyřpatrové řezy

Další recepty a články

Bábovičky s citronovým...
Bábovičky s...
Bábovičky s citronovým...
Bábovičky s citronovým...
Čokoládová bábovka pro děti
Čokoládová bábovka...
Čokoládová bábovka pro děti
Čokoládová bábovka pro děti
Medová bábovka
Medová bábovka
Medová bábovka
Medová bábovka
Medový cheesecake
Medový cheesecake
Medový cheesecake
Medový cheesecake

Čtyřpatrové řezy

Co budete potřebovat

1 sáček vanilkového + 1 sáček čokoládového pudinkového prášku
1 litr mléka + cukr krupice
máslo na vymazání plechu
2–3 lžíce hrubé mouky
800 g zakysané smetany
1 balení 33% smetany
2 velké tyčinky margot
Na těsto:
4 vejce
200 g krupicového cukru
320 g polohrubé mouky
půl sáčku prášku do pečiva
100 ml slunečnicového oleje + 100 ml mléka

Jak na to?

1. Podle návodu na obalu uvařte oba pudinky a nechte je zchladnout.
2. Mezitím udělejte těsto: žloutky utřete s cukrem doběla. Mouku smíchejte s práškem do pečiva a postupně přidávejte k žloutkové směsi. Nakonec vlijte olej a mléko a poté vmíchejte i dotuha ušlehané bílky.
3. Těsto přelijte do vymazaného a hrubou moukou vysypaného plechu. Na syrové těsto dejte oba pudinky, na střídačku je přendávejte lžící. Pečte při 180 °C dvacet až třicet minut. Nechte zcela vychladnout, potřete směsí ušlehané smetany a zakysané smetany a zasypejte nahrubo nastrouhanými margotkami. Podávejte vychlazené.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Čtyřpatrové řezy

Snadné Česká Moučníky a koláče Magazín 5/2010
Průměrné hodnocení 4 (31)

Co budete potřebovat

1 sáček vanilkového + 1 sáček čokoládového pudinkového prášku
1 litr mléka + cukr krupice
máslo na vymazání plechu
2–3 lžíce hrubé mouky
800 g zakysané smetany
1 balení 33% smetany
2 velké tyčinky margot
Na těsto:
4 vejce
200 g krupicového cukru
320 g polohrubé mouky
půl sáčku prášku do pečiva
100 ml slunečnicového oleje + 100 ml mléka

Jak na to?

1. Podle návodu na obalu uvařte oba pudinky a nechte je zchladnout.
2. Mezitím udělejte těsto: žloutky utřete s cukrem doběla. Mouku smíchejte s práškem do pečiva a postupně přidávejte k žloutkové směsi. Nakonec vlijte olej a mléko a poté vmíchejte i dotuha ušlehané bílky.
3. Těsto přelijte do vymazaného a hrubou moukou vysypaného plechu. Na syrové těsto dejte oba pudinky, na střídačku je přendávejte lžící. Pečte při 180 °C dvacet až třicet minut. Nechte zcela vychladnout, potřete směsí ušlehané smetany a zakysané smetany a zasypejte nahrubo nastrouhanými margotkami. Podávejte vychlazené.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Bábovičky s citronovým...
Bábovičky s citronovým...
Bábovičky s citronovým...
Bábovičky s citronovým...
Čokoládová bábovka pro děti
Čokoládová bábovka pro děti
Čokoládová bábovka pro děti
Čokoládová bábovka pro děti
Medová bábovka
Medová bábovka
Medová bábovka
Medová bábovka
Medový cheesecake
Medový cheesecake
Medový cheesecake
Medový cheesecake

Inspirujte se podobnými recepty